پیام خراسان

آخرين مطالب

استفاده از واقعیت مجازی در صرف غذا علمي

استفاده از واقعیت مجازی در صرف غذا

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - طعم غذا نه فقط بر اساس انواع مزه‌ها درک می شود، بلکه محیطی که در آن غذا صرف می‌شود نیز بر طعم غذا تاثیر دارد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از نیوز، دانشمندان علوم غذایی دانشگاه کرنل ( ایالات متحده) از واقعیت مجازی برای شناسایی درک افراد از مواد غذایی واقعی در محیط اطرافشان استفاده کردند.
محقق ارشد این تحقیق، رابین داندو استادیار علوم غذایی گفت: هنگامی که ما غذا می‌خوریم نه فقط طعم و مزه غذاها را درک می کنیم، بلکه محیط اطراف نیز حسی در ما ایجاد می‌کند. چشم‌ها، گوش‌ها و حتی خاطرات پیرامون محیط اطرافمان بر طعم غذای صرف شده تاثیر دارد.
در این آزمایش تقریبا به 50 نفر از شرکت‌کنندگان که از هدست واقعیت مجازی استفاده کردند سه نمونه یکسان از پنیر آبی (پنیری با رگه‌های آبی رنگ که از نوعی کپک خوراکی از خانواده پنی سیلین تهیه شده است) داده شد.‌ گروهی از شرکت‌کنندگان بر روی نیمکت پارک و گروهی دیگر در محیط گاوداری قرار گرفتند و فیلم‌هایی با زاویه 360 درجه برای گروه اول به نمایش گذاشته شد.
شرکت‌کنندگان از یکسان بودن پنیرها اطلاعی نداشتند و گروهی که در انبار گاوداری نشسته بودند طعم بهتری از پنیر نسبت به افرادی که از واقعیت مجازی استفاده کرده بودند و یا در پارک بودند گزارش دادند.
محققان، طعم شوری پنیر را در شرکت‌کنندگان ارزیابی کردند، اما هیچ تفاوتی بین آنان مشاهده نشد.
داندو گفت: هدف از این پروژه توسعه یک روش آسان برای اجرای مقرون به صرفه برای تطبیق فناوری واقعیت مجازی برای استفاده در ارزیابی حسگرهای مواد غذایی است.
وی اظهار کرد: محیط بخش مهمی از تجربه‌ی هنگام غذا خوردن است و بر تصورات ما از مواد غذایی تاثیر دارد.
وی در ادامه افزود: این تحقیق اعتبار استفاده از واقعیت مجازی را افزایش داده و محیطی مناسب برای تحقیق و آزمایش فراهم می‌کند.
فناوری‌های بصری و واقعیت مجازی کیفیت محیط صرف غذا را ارتقا داده و منجر به صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود.
نتایج این تحقیق در نشریه Food Science منتشر شده است.
انتهای پیام





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

یادآوری مصرف بادام زمینی بعد از شیرینی و شکلات در ایام نوروز به کودکان

چرا ترس از ریاضی؟

طرح‌های نخبگان باید تجاری‌سازی شود

6 میلیون نخبه ایرانی و ثروتمند، دنیا را می‌چرخانند

40 گونه پرنده آبزی در شیروان مشاهده شدند

اسکان دانشجویان بین‌الملل دانشگاه فردوسی در ایام نوروز فراهم است

پردازش پدیده بازگشت زمان در رایانه کوانتومی

تمرکز بر مساله‌سازی؛ آسیب بزرگ پژوهش‌های دانشگاهی

خراسان جنوبی قوی‌ترین فرهنگ در زمینه وقف و مدرسه سازی را دارد

پژوهشکده اقلیم شناسی درخراسان رضوی یک مزیت به شمارمی رود

سرویس های ایاب ذهاب پاشنه آشیل اعتراضات دانشجویی در دانشگاه بجنورد

گردش مالی شرکت‌های پارک علم و فناوری استان،30 برابر بودجه دولت بوده است

برگزاری همایش کارآفرینی اجتماعی فروردین ماه در دانشگاه فردوسی

خراسان جنوبی نیازمند فضاهای آموزشی مناسب برای معلولان است

حضور شرکتهای دانش بنیان در خراسان رضوی ناچیز است

سفر مجازی به کاخ موزه چین با سیستم 5G

چگونه در خانه پلاسما بسازیم؟

دستکاری ژنی نوزادان تا پنج سال آینده ممنوع شد

ساخت پنل آفتابی با قابلیت تولید هیدروژن مایع

رفع مشکل ذخیره انرژی پاک با باتری جدید

آینده هوش مصنوعی در دست چه کسانی است؟

بخش خصوصی بیشتر از بخش دولتی از فعالیت‌های دانشگاه استقبال می‌کند

طرح آمایش سرزمین خراسان جنوبی برگزیده کشوری شد

وقتی دانشگاه در پژوهش‌های ورزشی پای کار می‌آید

شرایط اسکان دانشجویان خوابگاهی علوم پزشکی مشهد در ایام نوروز

پایان مسابقات مناظره دانشجویی استان

سرانه دانشجویان دانشگاه‌های خراسان جنوبی؛ پایین‌تر از میانگین کشوری

خودروی کارتینگ بومی ساخته شده در خراسان شمالی رونمایی شد

مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند مرکز فعال دانشجویی کشور شد

سومین روز از هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی خراسان رضوی برگزار شد

امکان سرقت اطلاعات DNA از طریق پردازش صدا

کدام کشورها رتبه‌های بالایی در نوآوری علمی دارند؟

چین در حوزه هوش مصنوعی از آمریکا پیشی گرفت

کسب رتبه برتر دانشگاه بیرجند در حوزه پدافند غیرعامل

رنج دانش‌آموزان خوسفی از کمبود فضای آموزشی

وعده معاون رئیس جمهوری برای دانشگاه بیرجند محقق شد

ایجاد 3مدرسه عالی مهارت در مشهد/کیفیت غذای دانشجویی ارتقا می یابد

گام‌های سبز دانشگاه بیرجند در مدیریت آب و پسماند

گام‌های سبز دانشگاه بیرجند در مدیریت آب و پسماند

وعده معاون رئیس جمهوری برای دانشگاه بیرجند محقق شد

زعفران؛ قهرمان مبارزه با خشکسالی

دومین روز از هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی خراسان رضوی برگزار شد

ساخت بزرگترین آزمایشگاه ذرات بنیادی در ژاپن

توانایی هوش مصنوعی در درک تصاویر ویدئویی

ساخت توربین بادی در پژوهشکده هوا و خورشید دانشگاه فردوسی

افتتاح چهارشنبه بازار جدید در بیرجند/ افزایش بازارچه‌های محلی

محقق مشهدی در رده یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

حقوق شهروندی بدون مطالبه اتفاق نمی‌افتد

ایران در ساماندهی پهپادها کشور پیشروی جهان است

آجیل نوروز را خام و کم نمک انتخاب کنید