بهبود عملکرد مغز وپیشگیری از سرطان سینه با مصرف دو وعده ماهی در هفته
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مسئول تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان سینه در زنان با مصرف دو وعده ماهی در هفته امکان پذیر است .
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از وبدا، شهلا جودت افزود: ماهی منبع امگا ٣ است که مصرف آن در زنان سبب می شود زخم های پس از زایمان زودتر بهبود یابند و بافت های مغز وسیستم عصبی تقویت شوند .
وی نسبت به مصرف ماهی در زنان بالای ٤٠سال تأکید کرد و اقزود: بیماری قلبی یکی از دلایل مرگ و میر در زنان بالای ٤٠ سال است که با مصرف ماهی های چرب می توان از بروز آن کاست .
وی تصریح کرد: مصرف امگا ٣ در زنان به درمان افسردگی، بهبود عملکرد مغز ، سرطان و.... کمک شایانی می کند .
وی گفت: ماهی سالمون یا آزاد منبع غنی از اسیدهای چرب، ویتامین دی ، آهن و پروتئین با کیفیت بالاست که مصرف آن برای حفظ سلامت بدن توصیه می شود .
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۲:۲۹
-
۳۸ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/110482/