پیام خراسان

آخرين مطالب

پذیرش مقاله عضو گروه پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در مجله "فرآوری و تولید مواد غذایی" علمي

پذیرش مقاله عضو گروه پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در مجله "فرآوری و تولید مواد غذایی"

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی از پذیرش مقاله علمی پژوهشی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی این واحد در مجله "فرآوری و تولید مواد غذایی" خبر داد.
جلال الدین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان جنوبی، گفت : مقاله علمی پژوهشی " اثر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر مطلوبیت طعم در میوه تازه گیاه دارویی عناب" توسط سکینه کهنسال واجارگاه؛ عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان و همکاران، پذیرش نهایی شد و در اولویت چاپ قرار دارد.
وی افزود: مجله فرآوری و تولید مواد غذایی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، منتشر می‌شود یکی از مجلات معتبر کشور در زمینه صنایع غذایی است که منحصرا به چاپ جدیدترین نتایج تحقیقات محققین بر روی صنایع غذایی می‌پردازد و در سامانه نشریات دانشگاه آزاد اسلامی ثبت شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: این مقاله بخشی از طرح پژوهشی اجرا شده در این مجتمع با عنوان " اثر بسته بندی و زمان انبارداری در دماهای مختلف نگهداری بر خواص کیفی میوه تازه عناب" بوده که با هدف شناسایی راهکارهای افزایش ماندگاری عناب تازه و تعیین میزان تغییرات متابولیکی انجام شده است.
صادقی یادآور شد: این مقاله با همکاری مهندس "محسن پویان"، "حسین راغ آرا" و دکتر "مهدی ابراهیمی" تهیه و تدوین شده است.
انتهای پیام





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ساخت بناهای آموزشی مستحکم در دستور کار خیران و دولت قرار گیرد

هشدار متخصص هواشناسی درباره خطرات سیلاب در مناطق ییلاقی مشهد

فعالیت‌های انسانی بیش از 1000 گونه را در معرض انقراض قرار می‌دهد

یادآوری مصرف بادام زمینی بعد از شیرینی و شکلات در ایام نوروز به کودکان

چرا ترس از ریاضی؟

طرح‌های نخبگان باید تجاری‌سازی شود

6 میلیون نخبه ایرانی و ثروتمند، دنیا را می‌چرخانند

40 گونه پرنده آبزی در شیروان مشاهده شدند

اسکان دانشجویان بین‌الملل دانشگاه فردوسی در ایام نوروز فراهم است

پردازش پدیده بازگشت زمان در رایانه کوانتومی

تمرکز بر مساله‌سازی؛ آسیب بزرگ پژوهش‌های دانشگاهی

خراسان جنوبی قوی‌ترین فرهنگ در زمینه وقف و مدرسه سازی را دارد

پژوهشکده اقلیم شناسی درخراسان رضوی یک مزیت به شمارمی رود

سرویس های ایاب ذهاب پاشنه آشیل اعتراضات دانشجویی در دانشگاه بجنورد

گردش مالی شرکت‌های پارک علم و فناوری استان،30 برابر بودجه دولت بوده است

برگزاری همایش کارآفرینی اجتماعی فروردین ماه در دانشگاه فردوسی

خراسان جنوبی نیازمند فضاهای آموزشی مناسب برای معلولان است

حضور شرکتهای دانش بنیان در خراسان رضوی ناچیز است

سفر مجازی به کاخ موزه چین با سیستم 5G

چگونه در خانه پلاسما بسازیم؟

دستکاری ژنی نوزادان تا پنج سال آینده ممنوع شد

ساخت پنل آفتابی با قابلیت تولید هیدروژن مایع

رفع مشکل ذخیره انرژی پاک با باتری جدید

آینده هوش مصنوعی در دست چه کسانی است؟

بخش خصوصی بیشتر از بخش دولتی از فعالیت‌های دانشگاه استقبال می‌کند

طرح آمایش سرزمین خراسان جنوبی برگزیده کشوری شد

وقتی دانشگاه در پژوهش‌های ورزشی پای کار می‌آید

شرایط اسکان دانشجویان خوابگاهی علوم پزشکی مشهد در ایام نوروز

پایان مسابقات مناظره دانشجویی استان

سرانه دانشجویان دانشگاه‌های خراسان جنوبی؛ پایین‌تر از میانگین کشوری

خودروی کارتینگ بومی ساخته شده در خراسان شمالی رونمایی شد

مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند مرکز فعال دانشجویی کشور شد

سومین روز از هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی خراسان رضوی برگزار شد

امکان سرقت اطلاعات DNA از طریق پردازش صدا

کدام کشورها رتبه‌های بالایی در نوآوری علمی دارند؟

چین در حوزه هوش مصنوعی از آمریکا پیشی گرفت

کسب رتبه برتر دانشگاه بیرجند در حوزه پدافند غیرعامل

رنج دانش‌آموزان خوسفی از کمبود فضای آموزشی

وعده معاون رئیس جمهوری برای دانشگاه بیرجند محقق شد

ایجاد 3مدرسه عالی مهارت در مشهد/کیفیت غذای دانشجویی ارتقا می یابد

گام‌های سبز دانشگاه بیرجند در مدیریت آب و پسماند

گام‌های سبز دانشگاه بیرجند در مدیریت آب و پسماند

وعده معاون رئیس جمهوری برای دانشگاه بیرجند محقق شد

زعفران؛ قهرمان مبارزه با خشکسالی

دومین روز از هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی خراسان رضوی برگزار شد

ساخت بزرگترین آزمایشگاه ذرات بنیادی در ژاپن

توانایی هوش مصنوعی در درک تصاویر ویدئویی

ساخت توربین بادی در پژوهشکده هوا و خورشید دانشگاه فردوسی

افتتاح چهارشنبه بازار جدید در بیرجند/ افزایش بازارچه‌های محلی

محقق مشهدی در رده یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت