تاثیر زنجبیل در کنترل قضاوتهای اخلاقی
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - محققان دانشگاه کلرادو آمریکا برای اولینبار دریافتند که مصرف زنجبیل در تغییرات خلقوخو و قضاوتهای اخلاقی موثر است.
به گزراش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از سایکولوژی تودی، معمولا قضاوتهای اخلاقی در انسان با احساس انزجار و نفرت همراه میشود. مثلا هنگامی که در مورد حشرات سخن میگوییم ذهن ما به صورت ناخودآگاه با احساس انزجار مواجه میشود.
محققان در ادامه مطالعات پیرامون تاثیر مواد غذایی در قضاوتهای اخلاقی به این نتیجه رسیدند که مصرف زنجبیل میتواند در کیفیت شناخت انسان از رفتار دیگران تاثیرگذار باشد.
پروفسور تریسی و همکارانش از دانشگاه کلرادو متوجه شدند که با مصرف زنجبیل، واکنشهای اخلاقی افراد تغییر میکند.
محققان برای اثبات تاثیر زنجبیل در واکنشهای اخلاقی از دو گروه داوطلبان خواستند که قرصهای ناشناس حاوی شکر و زنجبیل را مصرف کنند.
در این مطالعه هیچکدام از افراد تحت نظر نمیدانستند قرصی که خوردهاند حاوی شکر بوده یا زنجبیل، بنابراین محققان ضمن آگاهی از وضعیت داوطلبان از آنها خواستند که پس از گذشت 40 دقیقه برای تاثیر زنجبیل، به تصاویر نامطلوب نگاه کنند.
پژوهشگران در ادامه متوجه شدند واکنش داوطلبانی که قرص حاوی زنجبیل را مصرف کرده بودند هنگام مشاهده تصاویر زننده و نامطلوب کنترل شده بود.
اما واکنش افرادیکه به جای زنجبیل، شکر مصرف کرده بودند به مراتب شدیدتر از مصرف کنندگان زنجبیل بود.
محققان در پایان متوجه شدند که با مصرف زنجبیل احتمال مخالفت با مسائل در تضاد با میل شخصی کاهش مییابد.
انتهای پیام
-
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲:۴۲
-
۴۱ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/112890/