مصرف منظم کافئین و حساسیت کمتر به درد
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - بر اساس نتایج تحقیقات جدید، مصرف منظم کافئین با تغییرات در پردازش سیگنالهای درد مرتبط است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از سایکولوژی نیوز، محقق این تحقیق، بوئل رد گودین، استادیار دانشگاه آلاباما در بیرمنگام امریکا اظهار کرد: نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که رژیم غذایی میتواند تاثیرات مفیدی در کاهش حساسیت به درد و کمک به افراد در کنترل درد داشته باشد.
وی گفت: کافئین به طور معمول توسط میلیونها نفر به عنوان بخشی از رژیم غذایی مصرف می شود، اما تحقیقات کمی در مورد مصرف کافئین و تاثیر آن بر کاهش درد صورت گرفته است.
در این تحقیق، 62 فرد سالم شرکت داشتند و بعد از ارزیابی مشخص شد مصرف کافئین در رژیم غذایی با کاهش حساسیت به گرما و درد همراه است.
شرکتکنندگان در این تحقیق، میزان مصرف روزانه کافئین و میزان خواب خود را به مدت یک هفته یادداشت کردند و سپس تحت آزمایش حساسیت به درد قرار گرفتند.
محققان دریافتند که هر 100 میلیگرم مصرف روزانه کافئین با افزایش درجه حرارت پنج درجه سانتیگراد و افزایش آستانه درد 31.2 کیلو پاسکال همراه است.
در این تحقیق، خواب با حساسیت به درد همراه نبود و ممکن است دلیل آن کیفیت خواب نسبتا خوب شرکتکنندگان باشد.
گودین گفت: البته هنوز نیازمند تحقیقات بیشتری در این زمینه هستیم.
وی در ادامه افزود: البته نتایج تحقیقات نشان داده که مصرف بیش از 400 میلی گرم کافئین در روز بر سلامت بدن تاثیر منفی دارد، بنابراین باید در مصرف کافئین دقت کرد.
نتایج این تحقیق در نشریه Psychopharmacology منتشر شده است.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۸:۱۸
-
۶۶ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/114448/