مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
فقر آهن در ساکنان خراسان رضوی کمتر از 8 درصد است
سياسي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مشهد- مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان فقر آهن در ساکنان خراسان رضوی کمتر از 8 درصد است.
به گزارش خبرنگارمهر، زهرا اباصلتی ظهر سه شنبه در نشست بهبود تغذیه در مشهد اظهار کرد:خراسان رضوی رتبه دوم کشور را در مصرف روغن دارد و این در حالی است که سرانه مصرف روزانه میوه در استان 12 درصد و مصرف سبزی 30 درصد است.
وی افزود: تبلیغات نادرست و ارائه اطلاعات غلط از سوی افراد سود جو در حوزه تغذیه سلامت مردم را نشانه گرفته است و باید رسانه های گروهی در این زمینه به شکل فعالانه عمل کنند و اطلاعات مردم را افزایش دهند.
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طرح مکمل یاری ویتامین دی و آهن در مدارس زیر پوشش استان و غنی سازی آرد اجرایی شده است وبا اجرای این برنامه ها میزان فقر آهن در استان کاهش یافت و به کمتر از 8 درصد رسید اما به طور ناگهانی ایجاد موج تبلیغات نادرست در زمینه مضرات استفاده از مکمل ها در بسیاری از مردم و یا گروه های هدف متوقف می شود که برای مقابله با این مشکل باید فرهنگ سازی کرد و اطلاعات سلامتی مردم را افزایش داد.
اباصلتی تصریح کرد: بر اساس بررسی های انجام شده 56 درصد از مردم دچار چاقی و اضافه وزن هستند که با برنامه ریزی های انجام شده تلاش می شود شاخص های سلامتی شامل چاقی، کوتاه قدی ،افزایش مصرف میوه و سبزی و کاهش نمک و چربی ارتقاء یابد.
وی گفت:میزان کالری مصرفی مردم بالاست به همین دلیل چاقی در بین مردم فراگیر شده است در تلاش هستیم تا با آموزش تغذیه سالم، مشکلات چاقی را کاهش دهیم.
-
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳:۴۸
-
۴۹ بازديد
-
خبرگزاری مهر - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/114475/