رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز مشهد مطرح کرد؛
سردی هوا و عرضه کم علت اصلی افزایش قیمت گوشت
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز مشهد گفت: در چند روزی که هوا سرد بوده دام کمتر عرضه شده و خللی را در بازار ایجاد کرده تا گوشت گران شود.
احمد احدی در گفتوگو با ایسنا- منطقه خراسان، در خصوص علت افزایش قیمت گوشت در مشهد، اظهار کرد: این امر کاملا بستگی به عرضه و تقاضا دارد.
وی ادامه داد: چند روزی بود که دام کمتری به بازار عرضه شده بود و قیمت دام زنده نیز 3000 تومان گرانتر شد و این عوامل سبب افزایش قیمت گوشت شد.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز مشهد افزود: این عوامل همیشگی نبوده و شرایط در حال بهبود است. اینکه چند روزی دام کمتر به بازار وارد میشود، قیمت افزایش پیدا میکند.
احدی با بیان اینکه در حال حاضر بازار در آرامش بوده و قیمت در حال کاهش است، عنوان کرد: در حال حاضر دام زنده بارگیری شده از کشتارگاه برای قصاب هر کیلو 31 هزار تومان شده که این مبلغ در چند روز گذشته 26 هزار تومان بوده که با کمی افزایش قیمت همراه شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این چند روز که هوا نیز خوب شده امیدواریم سریعتر ثبات قیمت را در بازار ایجاد کنیم.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز مشهد با اشاره به اینکه در نزدیکی پایان سال قرار داریم، تصریح کرد: دامهای موجود روند بازار را کنترل میکنند و از جایی واردات صورت نمیگیرد.
احدی تاکید کرد: گوشت تنظیم بازار نیز مرتبا در حال توزیع است و این امر سبب کنترل بازار میشود، ما هیچگونه کمبودی نداریم.
وی با بیان اینکه گوشت تنظیم بازار هر کیلو 58 هزار تومان بوده، بیان کرد: گوشت تنظیم بازار که کشتار تازه مشهد بوده و هر روز نیز توزیع میشود، هر کیلو 58 هزار تومان است.
رییس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز مشهد گفت: در چند روزی که هوا سرد بوده دام کمتر عرضه شده و خللی را در بازار ایجاد کرده تا گوشت گران شود.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۴:۵۸
-
۶۲ بازديد
-
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/118673/