تولید یک نوشیدنی با هدف نجات زمین
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - محققان موسسه تحقیقاتی اسپکتروم کانادا، طرح پروش خانگی جلبک برای تامین بخشی از غذای انسان را به عنوان یک راهکار دو منظوره برای تولید غذا و کنترل گازهای گلخانهای معرفی کردند.
کشت جلبک برای تامین غذای بشر از گاز کربن موجود در اتمسفر زمین، یک ایده ناب و البته بلا استفاده است، چرا که هنوز در باور عموم، جلبک یک جاندار بد بو و آلوده است.
محققان موسسه اسپکتروم، برای اولینبار با کشت جلبک در یک محیط کوچک اداری و در طول 10 روز موفق به تهیه نوشیدنی جلبک شدند که سرشار از ریزمغذیهای معدنی و ارگانیک است.
برای تولید جلبک لازم است تا کیت تولید را از شرکتهای تامین کننده قطعات خریداری کنیم. این لوازم بسیار ساده و ارزان هستند. مثلا برای تولید 20 لیتر نوشیدنی جلبک در 1 روز باید وسایلی همچون پمپ هوای آکواریوم، دماسنج، لامپ ال ای دی، سطل و کیت تشخیص PH خریداری شوند.
فرایند تولید جلبک بسیار ساده و تقریبا بدون نیاز به رسیدگی است، پس از تهیه مقدمات لازم برای کشت، فقط لازم است که PH آب با استفاده از کیتهای کاغذی ارزانقیمت موجود در بازار بررسی شود تا در صورت تغییر مطابق دستور از جوششیرین استفاده شود.
پس از 10 روز نگهداری از ظرف جلبک، نوشیدنی کاملا ارگانیک آماده است. برای مصرف آن ابتدا باید جلبک را از آب مخزن جدا کنیم سپس در ادامه با افزودن آب، آن را مصرف کنیم.
محققان موسسه اسپکتروم پس از تولید این محصول از کارکنان و متخصصان خواستند تا نظرشان را در مورد مزه این نوشیدنی حیاتبخش عنوان کنند.
تقریبا تمام داوطلبان در مورد مزه جلبک واکنش مثبتی داشتند، چرا که این نوشیدنی تقریبا هیچ مزهای ندارد و افراد حساس نیز میتوانند از آن استفاده کنند.
-
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۰:۴۷ AM
-
۵۳ بازديد
-
ایسنا
-
کشت جلبک
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/121309/