آسیب رساندن موادغذایی ارگانیک به محیط زیست
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - محققان دریافتند که موادغذایی ارگانیک، ممکن است برای محیط زیست، مضر باشند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از دیلی میل، تحقیقات جدید محققان سوئدی نشان میدهد که مضرات تولید محصولات ارگانیک نسبت به موادغذایی که به طور معمول تولید میشوند، برای محیطزیست بیشتر است.
کارشناسان اظهار کردند: برای تولید محصولات ارگانیک، زمین با مساحت بیشتری نسبت به کاشت همان محصول به طور عادی استفاده میشود که همین مورد عاملی برای تولید 70 درصد کربن بیشتر است.
محققان دانشگاه فناوری چالمرز درسوئد، این بررسی را انجام دادند و اظهار کردند: استفاده کمتر از کودهای شیمیایی، باعث میشود از زمینهای با مساحت بیشتر برای کشت محصولات کشاورزی استفاده شود که همین امر منجر به تولید بیشتر گازهای گلخانهای میشود.
استیفن وییرسنیوس، استاد دانشکده چالمرز اظهار کرد: نخودی که به صورت ارگانیک تولید میشود، نسبت به تولید نخود به صورت عادی، 50 درصد بیشتر بر آب و هوا تاثیر میگذارد.
نتایج بررسیها نشان میدهد، یکی از عواملی که باعث میشود، غذاهای ارگانیک تاثیر منفی بر آب و هوا داشته باشند، این است که عملکرد و میزان برداشت آنها در هر هکتار بسیار پایین بوده که علت آن هم عدم استفاده از کود است و به همین دلیل نیازمند استفاده از زمین بیشتری هستیم.
در واقع برای تولید یک مقدار مساوی از موادغذایی ارگانیک و معمول، مقدار مساحت زمین به کار رفته در محصولات ارگانیک بیشتر است.
استفاده بیشتر از زمین در کشاورزی به طور غیر مستقیم، اشاره به انتشار بیشتر دیاکسیدکربن دارد، زیرا جنگلزدایی بیشتر شده است.
در واقع اگر زمین با مساحت بیشتری برای تولید موادغذایی استفاده کنیم، به طور غیرمستقیم به جنگلزدایی در سراسر جهان کمک کردهایم.
پس شاید تصور کنیم که استفاده از محصولات ارگانیک بسیار بهتر است، اما باید بدانیم که برای محیط زیست تاثیر منفی خواهد داشت.
این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.
انتهای پیام
-
شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵:۵۴
-
۳۱ بازديد
-
ایسنا - اجتماعی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/121381/