افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با مصرف چای سبز
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - بر اساس نتایج تحقیقات بینالمللی اخیر، نوشیدن چای سبز با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در بزرگسالان همراه است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از چاینا دیلی، در این تحقیق 119 هزار و 373 فرد از مرکز بهداشت زنان شانگهای (SWHS) و مطالعات بهداشتی مردان شانگهای (SMHS) شرکت داشتند.
این تحقیق از سال 1996 آغاز شده و نتایج آن بر اساس بررسی ژنها و دیگر شاخصهای زیست شناختی و همچنین عوامل خطر ابتلا به سرطانها و سایر بیماریهای مزمن با توجه به سبک زندگی افراد منتشر شده است.
در این تحقیق، هیچیک از شرکتکنندگان در زمان ثبتنام دیابت نداشتند.
محققان دانشگاه فودان چین، دانشگاه وندربیلتل ایالات متحده و دیگر موسسات تحقیقاتی که در این تحقیق شرکت داشتند گزارش دادند بر اساس افزایش میزان مصرف چای سبز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 افزایش مییابد.
البته محققان، تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام خواهند داد تا نقش باقیماندههای آفت کشها را در برگ چای سبز نیز بررسی کنند.
چای سبز یک نوشیدنی محبوب در چین و در سراسر جهان است. در سالهای اخیر محبوبیت آن به عنوان یک نوشیدنی سالم عمومیت یافته است، اما محققان یافتههای متناقضی در ارتباط بین نوشیدن چای سبز و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 نیز دریافت کردند. به طور مثال در یک تحقیق صورت گرفته در ژاپن مشخص شد مصرف چای سبز به میزان حداقل 6 فنجان در هر روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را نسبت به افرادی که حداقل یک فنجان چای سبز در هفته مینوشند 33 درصد کاهش میدهد.
اما نتایج تحقیقات در کره در سال 2007 نیز نشان داد افراد مبتلا به دیابت باید چای سبز کمتری مصرف کنند، زیرا مطالعات نشان داد که مصرف چای سبز بالا می تواند میزان قند خون را در موشهای دیابتی افزایش دهد.
نتایج این تحقیق در نشریه International Journal of Epidemiologyمنتشر شده است.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰:۳۲
-
۶۲ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/129133/