سالانه بیش از 21 هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی تولید می شود
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مدیر کل پشتیبانی امور دام خراسان شمالی گفت: این استان یکی از قطب های دام پروری بوده و دامداران این استان سالانه بیش از 21 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند.
علیرضا توسلی نیا در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا، منطقه خراسان شمالی گفت: بیش از 90 درصد از گوشت مورد نیاز کشور در داخل تولید شده و فقط 10 درصد آن وارد می شود.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 52 تن گوشت گوساله منجمد وارداتی در استان توزیع شده است، افزود: توزیع گوشت منجمد فقط با هدف تنظیم بازار و تعدیل قیمت ها انجام می شود.
توسلی نیا ادامه داد: همچنین برای تنظیم بازار مرغ، از ابتدای سال جاری تاکنون 560 تن مرغ منجمد توزیع شده و این روند تا زمان تعدیل قیمت قیمت مرغ گرم ادامه خواهد داشت.
وی گفت: با توجه به جوجه ریزی انجام شده در واحد های مرغداری و همچنین پیش بینی انجام شده برای توزیع گوشت قرمز منجمد در ماه های آینده برای تامین این فرآورده ها مشکلی در بازار وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۴:۳۶
-
۲۶ بازديد
-
ایسنا - اقتصادی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/130223/