نکاتی برای پذیرایی متفاوت از مهمانان در نوروز
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مهمان نوازی از آداب و رسوم ما ایرانیان بوده و پذیرایی از مهمان در ایام نوروز بسیار لذتبخش است، با این وجود گاهی صرف هزینههای زیاد و نگرانیهای متعدد برای استقبال از مهمانها، سبب میشود تا این اوقات به کام میزبان خوشایند نباشد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، تنها بهکار بردن اجناس گرانقیمت، تهیه غذاهای عالی و مطبوع، داشتن سالن و وسایل باشکوه برای یک پذیرایی کافی نیست، بلکه باید آسایش و خوشی مهمانها نیز در نظر گرفته شود.
بهکار بردن خلاقیت همیشه موجب میشود تا افراد خاطره حضور در مهمانی را به خاطر بسپارند. برای مثال میتوانید شکلاتها را در ظرفی متفاوت همچون پوسته نارگیل تزیین شده با روبان قرار دهید. همچنین قرار دادن عیدی در پاکتهای تزیین شده میتواند برای مهمانان بسیار متفاوت باشد و اینچنین شما با هزینه کم و کمی ابتکار لحظاتی شاد و به یادماندنی را خلق میکنید.
یکی از بهترین ایدهها برای پذیرایی ساده و جذاب در عید نوروز، تزیین میزهای پذیرایی با گلهای رنگارنگ و زیبا است. اگر یک میز بزرگ برای وسایل پذیرایی دارید میتوانید از گلدانهای بزرگ گل برای آن استفاده کنید. همچنین گلدانهای کوچک برای میز هر یک مهمانان، طراوت و شادابی را به آنها القا میکند. ترکیب گلها و تخممرغهای رنگی نیز ایده جالبی بهنظر میرسد.
اغلب ایرانیها برای پذیرایی، از آجیلها بهطور مخلوط استفاده میکنند. راه دیگر برای پذیرایی این است که از آجیل بهصورت ترکیب استفاده نکنید و هر کدام را در ظرفی جدا بر روی میزهای کوچک و عسلیها بگذارید تا به جز جنبه خوردنی، جنبه تزیینی نیز داشته باشد.
بهتر است پیش از آمدن مهمانها، محل نشستن آنها را مشخص کرده و ظروف میوه را روی میزها بچینید. در این صورت وقت بیشتری را در کنار مهمانان صرف میکنید و مجبور نیستید چندین بار برای پذیرایی کردن مهمانها را تنها بگذارید.
برای زیباتر شدن ظروف میوه میتوانید از برگ و گل طبیعی برای تزیین استفاده کنید. سالها پیش ایرانیها بهجای انواع و اقسام آجیل از میوههای خشک برای پذیرایی از مهمانان استفاده میکردند. این میوهها و تزیین آنها پذیرایی را متنوع میکند.
بساط چای تمامی خانهها در ایام نوروز بهراه است، اما میتوانید عید امسال سراغ عرقیجات سنتی شیراز و کاشان بروید و عطر نسترن، بهار نارنج، کاسنی، شاطره و بیدمشک را به میز پذیراییتان راه دهید. ممکن است در دید و بازدیدها مهمانها از نوشیدن چای صرف نظر کنند در این صورت میتوانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید که عطر بهار را با خود به همراه دارد و نشاطآور است. همچنین میتوانید از ترکیب بیدمشک و نسترن نیز استفاده کنید که هر دو آرامبخش هستند و عطری دلپذیر دارند.
در دید و بازدیدهای عید، افراد سن بالا و دیابتی را نادیده نگیرید. این روزها چیپس خرما با طعمهای قهوه، نسکافه، زنجبیل و دارچین در هر خشکبار فروشی پیدا میشود. امسال میتوانید برای مهمانیهایتان ابتکاری تازه داشته باشید. هسته خرماها را بگیرید و خوب لهشان کنید. دستتان را نمدار کنید و خرما را مثل یک خمیر پهن کنید. یک طرف آن مغز گردو بریزید و خرما را رول کنید و روی آن دارچین بپاشید. رول خرما را چند ساعت در یخچال نگه دارید و سپس آن را به قطعات مساوی برش بزنید و در ظرفی بچینید. با نگهداری رولتهای خرما در ظرف وکیوم میتوانید تا پایان عید برای پذیرایی از آنها استفاده کنید.
ایام نوروز همیشه برای کودکان حال و هوای دیگری دارد؛ به جز عیدی دادن، تزییناتی که برای آنها جذاب باشد بیشتر خوشحالشان میکند. طرحهای رنگارنگ در بستهبندیهای زیبا و ساده، بهترین عیدی برای آنها خواهد بود.
انتهای پیام
-
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳:۲۲
-
۳۵ بازديد
-
ایسنا - اجتماعی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/144123/