پیام خراسان

آخرين مطالب

کاهش یک سومی ابتلا به سرطان روده با مصرف مواد ارگانیک علمي

کاهش یک سومی ابتلا به سرطان روده با مصرف مواد ارگانیک

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر استفاده از محصولات ارگانیک و طبیعی گفت: تغذیه سالم در جلوگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارد.
نسرین علیزاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی اظهار کرد: سرطان بیماری خطرناک و کشنده محسوب می‌شود که با راهکاری‌هایی ارزان می‌توان از شر آن خلاص شد.
وی رعایت رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات فراوان را یکی از بهترین انتخاب‌ها برای جلوگیری از بروز سرطان دانست و افزود: مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف خوراکی‌های ارگانیک نیز از پیشرفت این بیماری جلوگیری می‌کند.
وی با بیان اینکه مصرف مواد ارگانیک تأثیر بسزایی بر محافظت از بدن در برابر سرطان هوچکین و سرطان سینه دارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ریسک سرطان‌های پوست، پروستات و روده را به یک سوم کاهش می‌دهد.
علیزاده با اشاره به اینکه بسیاری از مواد شیمیایی بعد از ورود به بدن هضم نشده و در بافت‌های چربی تجمع پیدا می‌کنند، اضافه کرد: همین عامل می‌تواند برای سلامت انسان خطرناک باشد.
وی با اشاره به اینکه مطالعات نشان داده نرخ ابتلا به سرطان در کشاورزانی که از آفت‌کش‌ها استفاده می‌کنند بیش از سایر افراد است و در معرض سرطان‌هایی چون خون، لنفاوی، پوست، معده و پروستات قرار می‌گیرند، گفت: کارمندان شاغل در مشاغل مربوط به تولید و استفاده از سموم کشاورزی نیز در معرض این بیماری‌ها قرار می‌گیرند.
وی با بیان اینکه معمولا در گوشت‌های تولیدی که به دست مردم می‌رسد، از هورمون رشد استفاده شده، ادامه داد: براساس یافته‌ها، هورمون رشد خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان 60 درصد افزایش می‌دهد.
وی در مورد یکی از دلایل ابتلا به سرطان به استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک‌ها اشاره کرد و یادآور شد: در بسیاری از مزارع کشاورزی و دامداری‌ها، دام‌ها را با آنتی‌بیوتیک‌ها تغذیه می‌کنند تا از بروز بیماری جلوگیری شود.
وی گفت: استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک‌ها خطری بزرگ محسوب می‌شود چرا که احتمال ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی را افزایش داده و سیستم ایمنی را تضعیف می‌کند که همین موضوع عاملی برای بروز سرطان است.
علیزاده با بیان اینکه استفاده از مواد ارگانیک به دلیل دارا بودن مواد مغذی تأثیر بهتری در سلامت بدن دارد، اظهار کرد: مطالعات نشان داده ویتامین C در خوراکی‌های ارگانیک 27 درصد بیشتر از انواع غیر ارگانیک است و منیزیم، آهن و فسفر بیشتری در مواد ارگانیک وجود دارد که این خواص از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند.
وی با اشاره به مراقبت‌های بهداشتی برای حفظ سلامتی، مصرف خوراکی‌های ارگانیک را یکی از روش‌های مؤثر برای پیشگیری از سرطان دانست و گفت: مصرف میوه و سبزیجات نیز از بروز این بیماری خطرناک جلوگیری می‌کند اما باید در شستشوی میوه‌ها و سبزیجات دقت کافی کرد.
انتهای پیام





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش‌های مهارتی در جهاددانشگاهی ارائه می‌شود

فعالیت 60 شرکت پارک علم و فناوری خراسان در حوزه نفت و گاز

دیپلماسی علمی از مهمترین موضوعات دیپلماسی دنیاست

ظرفیت 800 نفری دانشگاه های خراسان شمالی در مقطع تحصیلات تکمیلی

ربیعی: دولت روحانی نبود، روسیه متحد آمریکا بود

رشد دندانی نامناسب نتیجه استفاده از پستانک و شیشه شیر

تشخیص افسردگی با انتخاب نوع غذا

توسعه دانشگاه گناباد به نسبت دیگر دانشگاه‌ها گسترده‌تر بوده است

انجام یوگا با پردازش عاطفی در مغز مرتبط است

ایجاد 14 هزار نفر اشتغال در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی

آغاز ثبت نام در 7 رشته مقطع کاردانی علمی کاربردی بیرجند

مصرف بیش ‌از حد روغن‌ خطر ابتلا به انواع سرطان‌ را افزایش می‌دهد

ابتکاری جدید برای مقابله با امواج گرما

شرکت‌های دانش‌بنیان هیچ اهرمی برای دریافت مطالباتشان از دولت ندارند

خرمای قرمز خراسان جنوبی

کمبود دستگاه ماموگرافی بیماران شیروان و فاروج را رنج می‌دهد

خرمای قرمز خراسان جنوبی

کتاب "تاریخ و جغرافیای بلوک القور" رونمایی شد

بلوغ زودرس بر تراکم استخوان‌ها تاثیر می‌گذارد

افزایش 35 درصدی ظرفیت دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی

75 درصد دانش‌آموختگان علمی و کاربردی جذب کار شده‌اند

عدم امکان تدریس مدرسان فاقد کد در مراکز علمی کاربردی از مهر سال جاری

درمان آلزایمر و پارکینسون به کمک مدل‌های ریاضی

از مخالفان سرسخت افزایش ظرفیت پزشکی‌ام

سند راهبردی دانشگاه بیرجند در افق 1404 تصویب و ابلاغ شد

برای عناب

خراسان شمالی دستگاه درمان ناباروری ندارد

شکلات تلخ علائم افسردگی را کاهش می‌دهد

وقتی دانشگاه سبز گل می‌کارد

تبدیل بطری‌های پلاستیکی به پروتزهای اندامی سبک و ارزان‌

حضور 13 دانشگاه ایرانی در جمع 1000 دانشگاه برتر دنیا/ رتبه 6 دانشگاه فردوسی در بین دانشگاه‌های کشور

هدف اول ما از پرورش ملخ‌های صحرایی مصرف انسانی است/ این ملخ‌ها منبع پروتئین هستند

چگونه عیار یک رابطه عاشقانه را بسنجیم؟

ثبت موزه دانشگاه فردوسى در «ایکوم»

کمبود کلسیم با اختلال حافظه مرتبط است

انجام چند کار همزمان برای مردان و زنان به یک نسبت دشوار است

نوع زایمان نقش مهمی در شکل‌گیری میکروبیوم پوست کودک دارد

کاربرد هوش مصنوعی برای نظارت بر محصولات زراعی

قرار گرفتن دانشجو در محیط کار، رسالت دانشگاه علمی کاربردی است

هدف ما از ایجاد مرکز علمی کاربردی توسعه دانش کشاورزی است

برگزاری مدرسه تابستانی کارآزمایی بالینی با محوریت سلول‌درمانی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جزو 10 مرکز برتر کشور

خط قرمز دانشگاه علمی کاربردی برای مراکز جدید

لزوم توجه ویژه مراکز علمی کاربردی به مهارت‌آموزی و کارآفرینی

افتتاح 5 مرکز علمی کاربردی در خراسان رضوی

چرا ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی باید افزایش پیدا کند؟

اعتبار مدرک علمی کاربردی مثل دانشگاه‌های دولتی است/ دعوای مالی دانشکده خبر با بنیاد مستضعفان به ما ارتباطی ندارد

موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند، به عنوان مرکز برتر علمی کاربردی خراسان جنوبی شناخته شد

پیشگیری از عوارض پوستی با استفاده صحیح از کرم های ضدآفتاب

مهاجرت نخبگان ایرانی پایین‌تر از میانگین جهانی است