پیام خراسان

آخرين مطالب

آغاز تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی جهاددانشگاهی استان در تولید محصولات غذایی سالم علمي

آغاز تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی جهاددانشگاهی استان در تولید محصولات غذایی سالم

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از شروع فعالیت‌های تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی این گروه در تولید محصولات غذایی سالم خبر داد.
غلام‌علی گلی موحد در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه خراسان با اعلام این حبر اظهار کرد: از سال‌های گذشته در زمینه تولید نیمه صنعتی فرآورده‌های مواد غذایی سالم در پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی اکستروژن ورود پیدا کرده‌ایم.
وی با اشاره به تولید انواع فرآورده‌های اکسترود‌شده نظیر اسنک‌ها در پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی اکستروژن، ادامه داد: در راستای تولید محصولات سالم در زمینه اسنک‌ها، از مواد افزودنی و رنگ‌های غیر مجاز استفاده نشده است. ضمن اینکه در تولید آنها علاوه بر ذرت از مواد مغذی دیگر از جمله مغزها و دانه‌های روغنی و انواع حبوبات استفاده شده است.
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از ورود گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به تولید آبلیمو، آبغوره، رب گوجه فرنگی، انواع مرباجات و ترشیجات، کمپوت و کنسرو در غالب پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی فرآورده‌های میوه و سبزی در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های محصولات تولید شده در پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی فرآورده‌های میوه و سبزی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی نسبت به محصولات مشابه استفاده از مواد اولیه سالم است که در آنها کمترین میزان سم و کود شیمیایی به کار رفته است.
گلی موحد ادامه داد: برای تولید محصولات این پایلوت مجوزهای بهداشتی و پروانه بهره‌برداری اخذ شده است.در تولید محصولات پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی فرآورده‌های میوه و سبزی پژوهشکده علوم و فناور مواد غذایی از ترکیباتی که در محدوده استاندارد قرار دارند استفاده می‌شود تا علاوه بر حفظ عطر و طعم این محصولات، ارزش غذایی آنها نیز حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه «بازار این محصولات در سال جاری، جامعه دانشگاهی استان خراسان رضوی می‌باشد»، تصریح کرد: امیدواریم پس از اخذ پروانه بهره‌برداری، شاهد عرضه محصولات این پایلوت در دیگر بازارهای استان و حتی کشور نیز باشیم.در فازهای بعدی این محصولات، با استفاده از نتایج پژوهشی و با تحقیق و توسعه تلاش خواهیم نمود تا فرایندها و فرمولاسیون تولید محصولات پایلوت تحقیقاتی و نیمه صنعتی فرآورده‌های میوه و سبزی را اصلاح کنیم.
گلی موحد با تاکید بر اینکه «قیمت و کیفیت دو اصل مهم رقابتی در صنایع غذایی هستند»، اظهار کرد: در این راستا درصدد هستیم تا با کاهش ضایعات، اصلاح فرایند تولید، استفاده از روش‌های نوین در بسته‌بندی و افزایش بهره‌وری هم قیمت محصولات را کاهش و هم کیفیت تولید محصولا را افزایش دهیم.
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در شرایط کنونی اقتصادی کشور و همچنین افزایش تحریم‌ها برخی از مواد اولیه محصولات غذایی به سختی وارد کشور می‌شوند بنا داریم تا با فعالیت جهادی اقدام به تولید محصولات غذایی سالم نماییم.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

22 میلیارد ریال کمک هزینه آزمایش‌های ژنتیک در خراسان رضوی پرداخت می شود

22 میلیارد ریال کمک هزینه آزمایش‌های ژنتیک در خراسان رضوی پرداخت می شود

کمبود ظرفیت خوابگاه‌ها/ تمهیداتی برای افزایش کیفیت غدا

آتش‌نشانی چه زمانی به وجود آمد؟

8 هزار قلم وسایل ورزشی بین مدارس خراسان جنوبی توزیع شد

پذیرش 117 نفر در مقطع دکترای دانشگاه بیرجند

چگونگی محافظت از رگ‌های خونی در برابر آسیب‌های ناشی از نمک

رژیم گیاه خواری همراه با بسیاری از مزایای سلامتی

آغاز نام‌نویسی الکترونیکی پذیرفته‌شدگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

کولی دادن به دگراندیشان هرگز، فعالیت سیاسی سالم در دانشگاه‌ها آری

آیا نقاشی کردن با انگشتان پا آموختنی است؟

ورود ماشین‌ به دانشگاه فردوسی سخت‌گیرانه می‌شود/ رفت‌وآمد وسایل نقلیه را 25 درصد کاهش می‌دهیم

مراکز تخصصی جهاددانشگاهی کمک حال مسئولان برای توسعه باشد

گلایه دانشجویان دانشگاه بجنورد از هزینه بالای جابه جایی و کمبود خوابگاه

اقبال جامعه به آموزش‌های مهارتی و حرفه‌آموزی برای دانشگاه‌ها فرصت است

نقش زنان در بسط فرهنگ عاشورایی و تاثیر محرم بر گسترش آزادی زنان

استخری که برای تصفیه آن از چند فرآیند طبیعی استفاده می‌شود

بومی‌سازی روش‌های تشخیص 2 بیماری خطرناک در کشور

وابستگی به دولت مانع استقلال و کارآمدی دانشگاه‌هاست/ پایین آمدن شأن رشته علوم اجتماعی

اختلالات کروموزومی بیشترین علت سقط درمانی در خراسان رضوی است

صدور بیانیه شوراهای صنفی دانشگاه فرهنگیان

جزئیات اعلام نتایج آزمون استخدامی آتش‌نشانی در خراسان رضوی

ورزش منظم بیش از دارو بر بهبود بیماری پارکینسون تاثیر دارد

دانشگاه بیرجند رتبه برتر موسسه تایمز را کسب کرد

محمدرضا محسنین نسبت به معماری حرم معترض بود

چگونه آهن مورد نیاز بدن را تامین کنیم

ویتامین ث به مقدار لازم

افزایش بارندگی و تاثیر منفی آن بر تولید محصولات

فرمانده کل سپاه : نمی‌ گذاریم مردم در سختی باشند

جایگاه دانشگاه‌های خراسان رضوی در رتبه‌بندی جهانی تایمز

حس بویایی و شنوایی بر لاغری و یا چاقی تاثیر می‌گذارد

درگذشت محمدرضا محسنین در سکوت خبری

کودکان بیش‌فعال؛ حاصل مادران مضطرب

ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان هر سال 5 درصد سخت‌گیرانه‌تر از قبل می‌شود

دانشگاه فردوسی دارای بیشترین تعداد دانشجوی خارجی در کشور است

تفاهمنامه های بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد بازخوانی می شود

دیپلماسی علمی در دانشگاه فردوسی مشهد

اختصاص 550 هکتار زمین به پارک علم و فناوری خراسان

متخصص نبودن ارزیاب‌ها و سرقت ایده‌ها از جمله مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان است

بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد از 22 شهریور

درد قفسه سینه، شایع ترین دلیل مراجعه به اورژانس

سال تحصیلی سختی پیش رو داریم

خودهیپنوتیزمی روشی جدید برای مهار اضطراب اجتماعی

دستور ویژه رئیسی درباره احکام برخی پرونده‌ ها

قمه‌‌زدن باعث انتقال هپاتیت می‌‌شود/ افرادی که قمه زده‌اند، خون اهدا نکنند

کشاورزی پایدار به کمک ربات‌ها

خطر پیشرفت آب سیاه با ناشتایی طولانی مدت و کم آبی

تاسیس اتاق صنعت در دانشگاه بجنورد

ساخت ظروف دوستدار محیط زیست برای بسته‌بندی محلول‌های تزریقی و خوراکی پزشکی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی منصوب شد