خراسان رضوی استانی سالم در عرضه فرآورده های گوشتی است
اقتصادي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، مراسم افتتاحیه طرح تشدید نظارت های بهداشتی استان در ایام نوروز برگزار شد.
با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، مراسم افتتاحیه طرح تشدید نظارت های بهداشتی استان در ایام نوروز برگزار شد .
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید جواد حسینی در این مراسم گفت: سالانه 28 میلیون زائر وارد استان میشود که سال گذشته 8 میلیون زائر در ایام نوروز وارد مشهد شده اند و پیش بینی می شود این میزان امسال 10 درصد رشد داشته باشد .
وی با بیان این که وجود سیل عظیم زائران خراسان رضوی، استانی سالم در زمینه عرضه فرآورده های گوشتی می باشد؛ افزود: باید در حوزه های مختلف برای خدمت رسانی به زائران آماده باشیم و یکی از بخش های مهم، امنیت غذایی است .
معاون استاندار با بیان اینکه 15 هزار مرکز عرضه فرآورده های دامی در استان وجود دارد اظهار داشت: خراسان رضوی با وجود 48 کشتارگاه صنعتی و سنتی، 2 هزار و 200 واحد مرغداری گوشتی، 250 واحد تخم گذار و 2 هزار و 800 واحد طیور مجاز، قطب تولید کشور است .
حسینی افزود: با این وجود و قرار گیری استان در 5 مسیر مهاجرت پرندگان ، 43 نقطه خطر پذیر و ورود 20 هزار پرنده مهاجر یکی از جدیدترین مرکز بالقوه آسیب پذیری آنفولانزای پرندگان است .
وی در پایان گفت: امید است با تمهیدات فراهم شده، در عرصه های مختلف به ویژه در سلامت غذا توفیق خدمت به زائران و مجاورین را داشته باشیم .
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/45750/