جوجه ریزی در مرغداریهای خراسان شمالی 20 درصد افزایش یافت
اقتصادي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - بجنورد- رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: پارسال، میزان جوجه ریزی در سالن های مرغداری استان با 20درصد افزایش در مقایسه با سال ماقبل آن به هشت میلیون و 275 هزار قطعه رسید.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی، عبدالله یوسفی اظهار کرد: در این مدت 14 هزار و 900 تن گوشت طیور در استان تولید شد.
وی سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی را 20 کیلوگرم به ازای هر فرد عنوان کرد و گفت: اکنون 91 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت بیش از 2 میلیون و 347 هزار قطعه در دوره فعال است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 6 هزار و 500 قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 250 تن گوشت در سال و یک واحد پرورش کبک صنعتی با ظرفیت پنج هزار و 670 قطعه در دوره در استان فعالیت دارد.
7185/6042
-
سه شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۱:۲۷
-
۳۲ بازديد
-
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/49864/