انتخاب غذاهای شیرین با انساندوستی و نوعدوستی مرتبط است
علمي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - محققان دریافتند که انتخاب نوع غذا ممکن است شخصیت را توصیف کند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از ارث، آیا تاکنون با خود فکر کردهاید که چرا افراد به طعمهای مختلف غذاها علاقه دارند؟.
کارشناسان در حال بررسی ارتباط بین شخصیت و جوانههای چشایی هستند.
دکتر جین ناش، اخیرا یافتههای خود را به Daily Mail ارسال کرده و اطلاعاتی درباره مواد غذایی که فرد در کودکی خورده و علاقه به آن غذا در بزرگسالی پیدا کرده آورده است.
غذاها را به طور کلی در طعمهای شیرین، ترش، شور، تلخ یا تند طبقهبندی میکنند.
محققان اظهار کردند: انواع غذایی که افراد انتخاب میکنند، درباره شخصیت آنها صحبت میکند.
آنها دریافتند انتخاب غذاهای شور، شیرین، تلخ و یا ترش میتواند خلق و خوی افراد را توصیف کند.
نتایج بررسیها نشان داده است افرادی که به غذاهای ترش علاقه دارند، افرادی تندخو، خشن و قاطع هستند.
انتخاب غذاهای شیرین با انساندوستی و نوعدوستی مرتبط است. افرادی که از غذاهای تند لذت میبرند، افرادی ریسکپذیر هستند که از تجربههای جدید لذت میبرند و این در حالی است که افرادی که تمایل به غذاهای تلخ دارند، ضداجتماعی و غیرحساس هستند.
همچنین افرادی که غذاهای شور را انتخاب میکنند، بی صبر و بی حوصله هستند.
محققان اظهار کردند: این بررسی نیاز به تحقیق بیشتر دارد، زیرا اولویتهای غذایی تحت تاثیر بسیاری از عوامل مانند در دسترس بودن مواد غذایی برای خرید و پخت و پز و الگوهای خانوادگی و فرهنگی است.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۳:۴۴
-
۳۲ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/58439/