اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در ماه مبارک رمضان
اجتماعي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان ویژه ماه مبارک رمضان اجرا میشود .
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، نوروزیان افزود: همزمان با ماه مبارک رمضان برخی از فعالیتهای خاص همانند تهیه و فروش مواد غذایی از جمله زولبیا، بامیه، آش و حلیم آغاز شده، به همین منظور نظارت، کنترل و بازرسی بهداشتی از مراکز و اماکن مرتبط با مواد غذایی در راستای جلوگیری از بروز و شیوع بیماریهای ناشی از غذا و آب تشدید میشود .
وی با اشاره به اینکه حدود 63بازرس و کارشناس بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در این ایام نظارت میکنند، تصریح کرد: حضور فعال بازرسان از ساعت هشت صبح تا ساعت 22 شب بسته به موقعیت مکانی و زمانی متغییر است و از ساعت 22 شب تا هشت صبح نیز به صورت آنکال و در صورت گزارش تخلف در محل حضور خواهند یافت.
وی افزود: هماهنگیهای لازم با شهرداری، نیروی انتظامی و مراجع قضایی بهمنظور برخورد قانونی با متخلفان و دستفروشان عرضه کننده مواد غذایی نیز صورت گرفته است .
به گفته این مسئول شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف موارد را می توانند به سامانه 190 جهت رسیدگی اطلاع دهند .
انتهای پیام
-
شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰:۲۸
-
۲۸ بازديد
-
ایسنا - اجتماعی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/60807/