تولید بیش از 24 هزارتن گوشت مرغ در کشتارگاههای طیور استان
اقتصادي
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی از تولید بیش از 24 هزارتن گوشت مرغ درکشتارگاههای طیور استان خبرداد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، احمد شریعتی با اعلام این خبر اظهار کرد: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاههای طیور است که طی 2 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 118 تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام دادهاند.
وی ادامه داد: طیور کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از 12 میلیون قطعه بوده و تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر ردههای دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بستهبندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردند؛ عنوان کرد: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بستهبندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
شریعتی از کلیه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 72500353(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۷:۲۹
-
۳۶ بازديد
-
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/65202/