پیام خراسان
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی:
امکان سنجی علمی در حوزه ساخت اماکن اقامتی مشهد صورت نگرفته است
سه شنبه 3 مهر 1397 - 13:00:30
خبرگزاری مهر - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد-مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: نیاز سنجی علمی و معقولی در حوزه ساخت امکان اقامتی در مشهد تاکنون صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگارمهر، ابوالفضل مکرمی فر ظهر سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت فرا رسیدن روز جهانگردی برگزار شده بود اظهار کرد: همزمان با هفته جهانگردی طرح احیای برج و بارو طوس با 7000 متر مربع مساحت و 106 نیم برج و 4 دروازه با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد تومان که 3 میلیارد تومان آن به سال جاری اختصاص دارد.
وی افزود: در این هفته شروع مطالعات روستای پاژ که زادگاه فردوسی است را خواهیم داشت و همچنین نمایشگاه جاذبه های گردشگری از 6مهر شروع به کار خواهد کرد و در این هفته تخفیف 15 تا 30 درصدی نیز برای استفاده از اماکن اقامتی در نظر گرفته شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی ادامه داد: شروع عملیات اجرایی 6 موزه در شهرستانهای تربت جام،تایباد،گناباد،بجستان،فریمان و فردوسی را در این هفته خواهیم داشت که در دهه فجر این موزه ها به بهره برداری خواهد رسید.
وی تاکید کرد:برنامه ریزی های لازم در راستای برگزاری جشن های نوروزگاه در شهرهای کلات،گناباد،تایباد و فریمان نیز انجام شده است که در ایام سال نو این جشن ها برگزار خواهد شد.
مکرمی فر تصریح کرد:از 20 کشور دنیا گردشگر وارد استان شده است. سال گذشته آمار گردشگران خارجی 1میلیون و 800 هزار نفر بوده است و امسال در پنج ماهه ابتدایی سال جاری 730 هزار نفر وارد استان شده است و این آمار فقط مختص گردشگرانی است که از مبادی ورودی زمینی و هوایی وارد استان شده اند.
وی افزود:اقدامات مرمتی برای سرای عزیز الله اف در سال جاری صورت خواهد پذیرفت همچنین با شهرداری در راستای ساخت جلوخان فردوسی تفاهم لازم صورت گرفته است و اقدامات اجرایی به زودی شروع خواهد شد.
وی گفت: 280 پروژه نیمه تمام تاسیسات گردشگری در استان در حال ساخت است که عمده آنها اقامتی است .همچنین 65 پروژه توسعه ای نیز در حال انجام است ولی تاکنون هیچ امکان سنجی علمی در حوزه ساخت اماکن اقامتی در استان انجام نشده است که نیازها در این بخش مشخص شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی ادامه داد:تعداد کل تاسیسات گردشگری در استان 2056 واحد است که شامل 1569 مرکز اقامتی رسمی،221 هتل،313 هتل آپارتمان،392 مهمانپذیر،618 خانه مسافر و 30 اقامتگاه بومگردی است.
وی تاکید کرد:براساس قانون برنامه ششم توسعه مراکز دولتی از ساخت و مدیریت اماکن اقامتی و زائر سرا نهی شده اند که باید هر چه سریعتر نهاد های دولتی وضعیت واگذاری این اماکن به بخش خصوصی را تعیین تکلیف کنند.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/102928/امکان-سنجی-علمی-در-حوزه-ساخت-اماکن-اقامتی-مشهد-صورت-نگرفته-است
بستن   چاپ