پیام خراسان
کاهش احساس خشم با مصرف مکمل پروبیوتیک
دوشنبه 9 مهر 1397 - 15:12:11
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - محققان برای اولین‌بار دریافتند که مصرف مواد غذایی حاوی پروبیوتیک‌ زمینه لازم را برای کاهش احساس خشم و اضطراب فراهم می‌کند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از سایکولوژی تودی، محققان معتقدند که مصرف گروهی از باکتری‌ها مثل لاکتوباسیلوس رامنسوس در کاهش احساس خشم و اضطراب در بیمار کاملا موثر است.
محققان برای اثبات تاثیر پروبیوتیک در روحیه در مجموع 22 آزمایش حیوانی و 14 آزمایش انسانی را به ثمر رساندند. اگرچه هنوز شواهد قابل اثباتی در مورد تاثیر این مواد در کنترل خشم انسانی وجود ندارد، اما مصرف پروبیوتیک‌ها شامل باکتری لاکتوباسیلوس رامنسوس تاثیر زیادی در کاهش خشم و اضطراب در جوندگان به همراه داشته است.
در تحقیقات مربوط به جوندگان مشخص شد که مصرف پروبیوتیک‌ها زمینه لازم برای رویارویی با موقعیت‌های پراسترس را فراهم کرده و در مواردی تورم‌های هاضمه‌ای را هم بهبود داده است.
محققان بر این باورند که مصرف مکمل‌های پروبیوتیک تاثیر زیادی در عملکرد مغز دارد و همچنین مصرف این مواد تاثیر مثبتی در بهبود روحیه افراد در مواجه با شرایط پر استرس دارد.
معمولا کمبود تنوع میکرواورگانیسم‌ها در دستگاه گوارش انسان و سایر حیوانات بر عملکرد صحیح مغز تاثیر گذار است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/103942/کاهش-احساس-خشم-با-مصرف-مکمل-پروبیوتیک
بستن   چاپ