پیام خراسان
تاثیر اختلال دو قطبی بر مدیریت مالی
چهارشنبه 18 مهر 1397 - 13:52:18
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
پیام خراسان - مهمترین نشانه اختلال دوقطبی شخصیت، عدم تمرکز بر نحوه مدیریت مالی است. مثلا افراد مبتلا به این عارضه نمی‌توانند پول خود را به درستی و در جایگاه ضروری خرج کنند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از سایکوسنترال، اختلال دوقطبی یا افسردگی شیدایی نوعی اختلال خلقی و بیماری روانی است. افراد مبتلا به این بیماری دچار تغییرات شدید خلق و خو می‌شوند. اختلال دو قطبی در شرایط معمولی در آخر دوره نوجوانی یا اوایل دوره بزرگسالی دیده می‌شود.
معمولا این افراد نه تنها هیچگونه مدیریت مالی بر درآمد خود ندارند بلکه دیده شده که بیشتر به سمت کارهای خطر آفرین مثل شرط‌بندی در مسابقات نیز کشیده می‌شوند.
دکتر جرج هدیپاولو، استادیار روانپزشکی از دانشگاه بریتیش کلمبیا در مورد راهکارهای بهبود مدیریت مالی در افراد دچار اختلال دوقطبی در شخصیت اظهار کرد: معمولا این افراد ریسک ‌را دست‌کم و توانایی خود را بزرگنمایی می‌کنند، در واقع همین مشکل زمینه شکست آنها را فراهم می‌کند.
وی در ادامه افزود: ایجاد یک فرم حسابدهی مالی به دیگران بهترین روش برای ایجاد تعادل در خرج کردن است. معمولا نرم‌افزارهای رایگان مدیریت مالی نیز برای کمک به این دسته افراد توصیه می‌شود.
همچنین ایجاد یک رابطه مبنی بر صداقت و راستگویی با اعضای خانواده نیز به عنوان یک راهکار مناسب برای جلوگیری از هدر رفت منابع مالی به این افراد توصیه می‌شود.
از دیگر پیامدهای عدم توجه به مدیریت صحیح مالی، از بین رفتن اعتماد بین اعضای خانواده است، چرا که در این حالت فرد به جای خرید ضروریات زندگی به دنبال خرید علایق خود است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/105410/تاثیر-اختلال-دو-قطبی-بر-مدیریت-مالی
بستن   چاپ