پیام خراسان
مسئول ثبت بیماری سرطان در استان مطرح کرد:
تغذیه نامناسب مهمترین عامل بروز سرطان روده در خراسان شمالی
شنبه 28 مهر 1397 - 15:06:50
ایسنا - اجتماعی - خراسان شمالی
پیام خراسان - مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان شمالی گفت: تغذیه نامناسب یکی از مهمترین علل بروز بیماری سرطان روده در این استان است.
دکتر فلوریا انفرادی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، افزود: استفاده خیلی کم میوه و سبزیجات و استفاده بیش از حد گوشت قرمز و گوشت کباب شده از علل بروز این بیماری است.
به گفته وی استفاده از گوشت سرخ شده نیز در بروز این مشکل تاثیرگذار است.
انفرادی یکی دیگر از علل بروز این بیماری در این را مشکل یبوست در تعدادی از افراد عنوان کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه 30 درصد از سرطان های بروز پیدا کرده در این استان مربوط به سرطان دستگاه گوارش است، ادامه داد: سرطان ریه در صدر لیست بروز بیماری سرطان در این استان قرار دارد.
به گفته این مقام مسئول سرطان روده و معده در جایگاه های بعدی قرار دارند.
وی در پاسخ به این سوال که در فصل تولید برخی از چاشنی های خانگی همچون خیارشور و انواع ترشی جات هستیم، اظهار کرد: از آنجاییکه در این چاشنی جات سرکه و نمک به میزان زیادی استفاده می شود که به مخاط معده آسیب وارد می کند، مصرف آن توصیه نمی شود.
مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان شمالی گفت: از سوی دیگر مصرف چاشنی جات موجب شده تا اشتها برای خوردن غذا بیشتر شود در نتیجه چاقی را به همراه خواهد داشت که این امر نیز بر بروز سرطان ها موثر است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/108894/تغذیه-نامناسب-مهمترین-عامل-بروز-سرطان-روده-در-خراسان-شمالی
بستن   چاپ