پیام خراسان
چرا افراد مسن در گفت‌وگو سرگردان می‌شوند؟
سه شنبه 1 آبان 1397 - 14:38:51
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - محققان اظهار کردند: افراد در سنین بالاتر، بیشتر در مکالمه سرگردان می‌شوند، زیرا آنها به راحتی حواسشان پرت و پیداکردن اطلاعات مرتبط با آن سخت‌تر می‌شود.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از دیلی میل، افراد در چه سنی راحت‌تر گفت‌وگو می‌کنند؟ گاهی اوقات افراد مسن‎تر با اینکه دانش بیشتری نسبت به افراد جوان دارند، اما در مکالمه بیشتر حواس پرت می‌شوند و به راحتی رشته کلام را از دست می‌دهند.
نتایج تحقیقات جدید نشان داده است، علت اینکه افراد مسن بیشتر حواس پرت می‌شوند این است که همیشه قادر به فیلتر کردن اطلاعات در لحظه نیستند.
محققان دانشگاه ادینبورگ انگلستان اظهار کردند: افراد مسن، قادر به انتخاب مناسب اطلاعات برای گفت‌وگو نیستند، زیرا دانش آنها سرازیر شده و یافتن موضوع مناسب برای آنها سخت است.
یافته‌های این بررسی می‌تواند در کاهش خطر انزوای اجتماعی و افسردگی سالمندان با درک اینکه چگونه پیری، شناخت و ارتباطات را تحت تاثیر قرار می‌دهد، موثر باشد.
برای این مطالعه، محققان چند نمونه سخنرانی از 60 داوطلب 18 تا 80 ساله را بررسی کردند.
از شرکت‌کنندگان خواسته شد درباره یک موضوع مشخص، یک دقیقه صحبت کنند.
بر اساس گزارش‌ها در این مطالعه، محققان، مهارت‌های تفکر شرکت‌کنندگان از طریق چالش‌های مختلف واژگان، دانش و توانایی تمرکز را مورد آزمایش قرار دادند.
به طور کلی، محققان کشف کردند افراد بالای 60 سال در به اشتراک گذاشتن اطلاعات، توانایی افراد 18 تا 30 ساله را ندارند.
پل هفمن، نویسنده اصلی این مطالعه اظهار کرد: داشتن دانش بیشتر برای انتخاب در افراد مسن منجر به چالش برای انتخاب موضوع می‌شود.
این یافته‌ها امید تازه برای درک مکانیسم‌های مغزی ایجاد می‌کند که می‌تواند کیفیت تعاملات اجتماعی درباره ایجاد مکانیسم‌های مغزی مرتبط با سن را تغییر دهد.
نتایج این مطالعه در مجله eLife منتشر شده است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/110384/چرا-افراد-مسن-در-گفت‌وگو-سرگردان-می‌شوند؟
بستن   چاپ