بهبود عملکرد مغز وپیشگیری از سرطان سینه با مصرف دو وعده ماهی در هفته
چهارشنبه 2 آبان 1397 - 08:42:29
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
|
|
پیام خراسان - مسئول تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان سینه در زنان با مصرف دو وعده ماهی در هفته امکان پذیر است . به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از وبدا، شهلا جودت افزود: ماهی منبع امگا ٣ است که مصرف آن در زنان سبب می شود زخم های پس از زایمان زودتر بهبود یابند و بافت های مغز وسیستم عصبی تقویت شوند . وی نسبت به مصرف ماهی در زنان بالای ٤٠سال تأکید کرد و اقزود: بیماری قلبی یکی از دلایل مرگ و میر در زنان بالای ٤٠ سال است که با مصرف ماهی های چرب می توان از بروز آن کاست . وی تصریح کرد: مصرف امگا ٣ در زنان به درمان افسردگی، بهبود عملکرد مغز ، سرطان و.... کمک شایانی می کند . وی گفت: ماهی سالمون یا آزاد منبع غنی از اسیدهای چرب، ویتامین دی ، آهن و پروتئین با کیفیت بالاست که مصرف آن برای حفظ سلامت بدن توصیه می شود . انتهای پیام
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/110482/بهبود-عملکرد-مغز-وپیشگیری-از-سرطان-سینه-با-مصرف-دو-وعده-ماهی-در-هفته
|