پیام خراسان
طراحی ربات‌های انسان‌نما با استفاده از سیستم قرارگیری انسان
شنبه 12 آبان 1397 - 13:52:41
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - شاید هرگز به این مورد توجه نکرده‌اید که مغز به طور مداوم وضعیت قرارگیری بدن را کنترل می‌کند و بخش‌های مختلف آن را با یکدیگر مرتبط نگه می‌دارد. محققان در تلاشند اطلاعات بیشتری در مورد چیزی ‌که آن را الگوی بدنی می‌نامند کسب کنند. البته می‌دانند که در این مورد فقط یک بخش مشخص از مغز شرکت ندارد، بلکه بخش‌های مختلفی کنترل این مورد را بر عهده دارند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از دیسکاوری نیوز، در حال حاضر، محققان دانشگاه علم و فناوری نروژ این تحقیق را مدیریت کرده و آن را سلول‌های وضعیت بدن نامیده‌اند تا به درک بهتر این موضوع کمک کنند.
در این تحقیق از 11 موش استفاده شد تا فعالیت‌های مختلف نواحی مغزی از جمله قشر مغز و لوپ پاریتال و قشر جلویی بررسی شود.
محققان دریافتند رشته‌های مغزی خاصی در این مناطق زمانی که موش‌ها در حالت‌های مختلف به خصوص زمان قرار گرفتن بر روی یک پا و یا زمانی که خود را بر روی غذا خم می‌کنند در مقایسه با دیگر حالات مانند راه رفتن و یا دویدن بسیار فعال‌تر هستند. این رشته‌های عصبی در دیگر وضعیت‌های عادی بدن که حرکت زیادی وجود ندارد فعالیت بسیار کمی دارند.
جاناتان ویتلاک یکی از محققان این تحقیق اظهار کرد: این فعالیت‌ها احساس ایجاد می‌کنند و دیگر لازم نیست مغز به شما یادآوری کند شما بر روی صندلی نشسته‌اید و یا فقط نشسته‌اید و کار دیگری انجام نمی‌دهید. اما زمانی که شما به طور مثال تنیس بازی می‌کنید و نیاز است دست راست خود را بالا ببرید، توپ را دفع کنید و نیازمند توجه بسیار هستید مغز به شما این مورد را گوشزد می‌کند.
بنجامین دان، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: با تعمیم این نتایج به انسان، محققان تصویر بهتری از چگونگی سیستم هدایت ناوبری انسان در طبیعت خواهند داشت و در نتیجه در طراحی ربات‌های شبه انسانی موفق‌تر خواهند بود.
نتایج این تحقیق در نشریه Science منتشر شده است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/112889/طراحی-ربات‌های-انسان‌نما-با-استفاده-از-سیستم-قرارگیری-انسان
بستن   چاپ