پیام خراسان
علت علاقه برخی افراد به مصرف چای و یا قهوه چیست؟
يکشنبه 27 آبان 1397 - 11:39:52
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - بر اساس تحقیقات جدید پژوهشگران موسسه تحقیقات پزشکی و دانشگاه کوئینزلند استرالیا، احساس میزان تلخی چای و یا قهوه بر اساس ژن افراد است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از چاینا دیلی، در این تحقیق واکنش به سه ماده تلخ کافئین، کوینین و پروپیلتایورا سیل (PROP) بررسی شد.
بر اساس نتایج، افرادی که حساسیت بیشتری نسبت به تلخی کافئین دارند قهوه و چای کمتری مصرف می‌کنند و کسانی که حساسیت بیشتری نسبت به کوینین و پروپیلتایورا سیل دارند قهوه و چای بیشتری می‌نوشند.
دکتر لیانگ دان هوانگ از دانشگاه کوئینزلند گفت: اگر شما نسبت به تلخی حساسیت بیشتری داشته باشید به احتمال زیاد چای را به قهوه ترجیح می‌دهید.
بر اساس نتایج تحقیقات پیشین، عوامل مختلفی مانند جنسیت، سن و متابولیسم کافئین در انتخاب نوشیدنی تاثیر دارد و در این تحقیق مشخص شد ژن نیز در این انتخاب دخیل است.
در این بررسی، بیش از 400 هزار شرکت‌کننده بریتانیایی حضور داشتند و نتایج این تحقیق بر اساس مطالعه طولانی مدت منتشر شده است.
محققان اظهار کردند: نتایج این تحقیق، تصویر واضحی از تفاوت‌های ژنتیکی در درک طعم تلخ و ارتباط مستقیم آن در انتخاب نوشیدنی ارائه می‌کند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/116107/علت-علاقه-برخی-افراد-به-مصرف-چای-و-یا-قهوه-چیست؟
بستن   چاپ