پیام خراسان
قهرمانی با دست‌های خالی
يکشنبه 18 آذر 1397 - 13:12:51
ایسنا - ورزشی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - دانشجویان ورزشکار دانشگاه صنعتی بیرجند با دست خالی قهرمانی ‌هایی را آفریدند و باعث درخشیدن نام خراسان جنوبی در کشور شدند.
به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، کاراته‌کاران دانشگاه صنعتی بیرجند در مسابقات قهرمانی جنوب شرق کشور در سبک کیوکوشین موفق به کسب دو مدال طلا و یک برنز شدند.
در این رقابت‌ها که در روز نهم آذرماه سال جاری به میزبانی شهرستان چابهار در سیستان و بلوچستان برگزار شد، مصطفی جباری دانشجوی رشته مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی بیرجند در اوزان منهای 80 و 90 کیلوگرم موفق به کسب مدال طلای این رقابت‌ها شد.
همچنین در وزن مثبت 90 کیلوگرم، محمد ابراهیم کاظمی دانشجوی رشته مهندسی معدن دانشگاه به مدال برنز این مسابقات دست یافت.
حمایتی از دانشجویان ورزشکار نمی‌شود
محمد ابراهیم کاظمی، دانشجوی ورزشکار در گفت ‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مدت هفت سال است که در این رشته ورزشی مشغول فعالیت هستم.
وی با بیان اینکه حمایت‌های خوبی در دانشگاه صنعتی از دانشجویان ورزشکار می‌شود، افزود: مسئولان استان به ورزش اهمیت نمی‌دهند.
این دانشجو بیان کرد: به عنوان یک ورزشکار آن طور که باید حمایت و تشویق نمی ‌ شو یم و در مسابقات رتبه می ‌آوریم اما فردی از مسئولان متوجه نمی‌شود.
کاظمی، مقام اول در مسابقات بین دانشگاهی و مقام اول مسابقات جنوب شرق کشور و مقام سوم مسابقات استانی را از افتخارات خود نام برد.
وی افزود: در بعضی مسابقات، به علت نداشتن وسع مالی نتوانستم شرکت کنم چرا که مسئولان برای رفت و آمد ورزشکاران به مسابقات حمایتی نمی ‌کنند.
این دانشجوی ورزشکار اظهار کرد: مسئولان باید از ورزشکاران حمایت مادی و معنوی کنند تا ورزشکاران دلسرد نشده و به افتخارآفرینی خود ادامه دهند.

هزینه مسابقات را از جیب خود می‌دهیم
مصطفی جباری، دانشجوی ورزشکار دانشگاه صنعتی بیرجند نیز در گفت ‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اهل مشهد هستم و پنج سال است که به صورت حرفه‌ای کاراته کار می‌کنم.
وی با بیان اینکه توانستم مقام اول قهرمانی شرق کشور را کسب کنم، افزود: تمام هزینه‌های مسابقات را به صورت شخصی پرداخت کردم.
این دانشجو بیان کرد: فرد زمانی که به مسابقات اعزام می ‌شود، دچار آسیب دیدگی‌هایی می ‌شود که حمایت نمی ‌ شود.
جباری با بیان اینکه اساتید دانشگاه نیز دانشجویان ورزشکار را حمایت نمی‌کنند، ادامه داد: متاسفانه اساتید برای غیبت در کلاس ‌ها به علت رفتن به اردو، دانشجو را محروم از کلاس می‌کنند.
وی تصریح کرد: بیشتر اوقات نمی‌توانم به علت رفتن به مسابقات به کلاس‌های درس برسم اما اساتید حمایت نمی ‌کنند.
این دانشجو با بیان اینکه حداقل 15 مقام دارم که پنج مقام استانی و بقیه کشوری است، بیان کرد: در مسابقات مختلف رتبه ‌هایی کسب کردم اما هیچ حمایتی از سوی مسئولان ندیدم.
دانشگاه صنعتی بیرجند؛ حامی ورزشکاران دانشجو
علی امیرآبادی، رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی بیرجند نیز به ایسنا گفت: ریاست جدید دانشگاه حامی دانشجویان ورزشکار هستند و حمایت ‌های مادی و معنوی خود را دریغ نمی‌کنند.
وی با اشاره به سرانه تربیت بدنی دانشگاه، افزود: بودجه خاصی در زمینه ورزش نداریم و از بودجه ‌های دانشگاه قسمتی برای تربیت بدنی اختصاص می‌یابد.
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی بیرجند بیان کرد: یکی از مشکلات این است که در شهرستان بیرجند حامی مالی برای حمایت از ورزشکاران وجود ندارند و این، ضعف استان است.
امیرآبادی با بیان اینکه بودجه ما برای حمایت از ورزشکاران، محدود است، تصریح کرد: خیرین در حوزه ورزش حمایتی از ورزشکاران نمی ‌کنند.
وی ادامه داد: تشکیل مجمعی از خیرین برای کمک به ورزشکاران می ‌تواند باعث رشد و پیشرفت استان در رشته‌های ورزشی شود.
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی بیرجند اظهار کرد: قبل از سال 93 دانشگاه صنعتی در حوزه ورزش شناخته شده نبود اما اکنون این دانشگاه در ورزش‌های رزمی، دارت، هندبال، والیبال، فوتسال و بسکتبال در مسابقات کشوری درخشیده ‌اند.
امیرآبادی با اشاره به امکانات ورزشی دانشگاه، افزود: امکانات ورزشی نسبتا خوبی در دانشگاه برای تمرین دانشجویان ورزشکار فراهم شده است.
وی با بیان اینکه رویکرد آینده ورزشی دانشگاه صنعتی قهرمانی در استان و در رویدادهای کشوری است، اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که دانشجویان در کنار تحصیل به ورزش نیز اهمیت دهند.
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی بیرجند بیان کرد: ورزشکاران این دانشگاه با دست خالی از حداقل‌ها حداکثر می‌سازند.

لزوم بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه ورزش
امیرآبادی با بیان اینکه تمام حمایت‌های ما برای آینده سازی است، اظهار کرد: باید در حوزه ورزش از ظرفیت بخش خصوصی بهره برد چرا که دانشگاه به تنهایی نمی‌تواند در این حوزه فعالیت کند.
وی افزود: باید بخش خصوصی از طریق جذب حامی مالی، در حوزه برند ورزشی و تبلیغات وارد کار شود تا ورزشکاران حمایت شوند.
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی بیرجند بیان کرد: یکی از ابتکارات دانشگاه صنعتی بیرجند، تشکیل کمیته مدیریت بازاریابی ورزشی متشکل از دانشجو و مدیران ورزشی است که کمک بسزایی برای جذب بودجه و حامی مالی خواهد کرد.
امیرآبادی ادامه داد: در زمان ثبت نام از دانشجویان ورودی، پیشینه ورزشی و علاقه ورزشی و مقام ‌های کسب شده آنان مورد ارزیابی قرار گرفته و استعدادیابی می‌شوند و سپس این استعدادها در طول دوره تحصیل در دانشگاه، پرورش می ‌یابند.

استعدادهای ورزشی را دریابیم
وی اظهار کرد: در خراسان جنوبی، استعدادهای ناب ورزشی داریم که با کمترین امکانات، بیشترین مقام ‌ها را کسب کرده‌اند.
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی بیرجند تصریح کرد: دانشگاه صنعتی بیرجند، هزینه‌های رفت و آمد ورزشکاران به مسابقات را تامین کرده و ورزشکاران را از نظر بیمه ورزشی و امکانات نیز تامین می ‌کنیم.
امیرآبادی با بیان اینکه با اساتید نیز صحبت شده تا دانشجویان ورزشکار را حمایت کنند، اظهار کرد: مشکل فضای تمرین در دانشگاه به زودی حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه اساتید ورزش را نیز سازماندهی کرده‌ایم تا ورزش‌ها به صورت تخصصی آموزش داده شود، یادآور شد: سعی می‌کنیم ورزش‌های رزمی و کشتی سالنی را در دانشگاه تعبیه کنیم.
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی بیرجند خاطرنشان کرد: تمام تلاش مسئولان دانشگاه، افتخارآفرینی دانشجویان ورزشکار و حضور آنان در مسابقات کشوری و بین ‌المللی است.
بی تردید حمایت مسئولان از ورزشکاران جوان که در ابتدای راه قرار دارند باعث قرار گرفتن آنان در مسیر ورزش و انتخاب شغلی در این زمینه خواهد شد، انتخابی که هم زمینه ساز ساختن آینده‌ای روشن برای ورزشکاران است و هم باعث زنده نگه داشتن نام ایران درعرصه‌های بین المللی خواهد شد.
تهیه و تنظیم از زهرا حمیدی
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/119450/قهرمانی-با-دست‌های-خالی
بستن   چاپ