پیام خراسان
لزوم پیگیری واهتمام ویژه در واگذاری پروژه های اقتصاد مقاومتی استان به بخش خصوصی
دوشنبه 19 آذر 1397 - 16:10:51
استانداری مشهد
پیام خراسان - سرپرست استانداری خراسان رضوی بر ضرورت پیگیری جدی و اهتمام ویژه برای واگذاری پروژه های اقتصاد مقاومتی استان به بخش خصوصی تاکید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، قربان میرزایی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان با تاکید بر این مطلب افزود: بر اساس کارشناسی های انجام شده؛ 600 پروژه نیمه تمام در استان قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد.
وی عنوان کرد : از این تعداد، 151 پروژه در سال جاری باید برای تکمیل و بهره برداری به بخش خصوصی واگذاری شود.
سرپرست استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: تمامی دستگاه ها باید در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند و اطلاع رسانی مناسب هم در این مورد انجام دهند.
میرزایی تصریح کرد: در این میان باید گزارش پیشرفت فیزیکی این پروژه ها به صورت منظم به دبیرخانه ستاد مستقر در سازمان مدیریت استان ارائه شود.
وی خاطر نشان کرد: عدم انعکاس صحیح و دقیق اقدامات انجام شده به ستاد ملی باعث تنزل جایگاه استان در ارزیابی های ملی خواهد شد.
سرپرست استانداری خراسان رضوی با اشاره به افزایش 40 درصدی ارزش صادراتی استان در هشت ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل گفت: طی این مدت یک میلیارد و 700 میلیون دلار کالا از استان صادر شده است.
میرزایی افزود: 42 درصد از کل صادرات صادرات کشور به افغانستان نیز از خراسان رضوی انجام شده است.
وی، استفاده از ظرفیت صادرات و توسعه صادرات کالاهای غیر نفتی را نیاز امروز کشور دانست و تاکید کرد: بهره برداری از این مزیت در استان های همجوار با مرز، از اهمیت بالاتری برخوردار است.
سرپرست استانداری خراسان رضوی با اشاره به ابلاغ بسته حمایتی توسعه صادرات غیر نفتی، آن را در راستای استفاده از مزیت های صادراتی کشور و راهکاری جدی برای مقابله با تحریم ها به ویژه در جنگ اقتصادی امروز دانست.
*تحقق 102 درصدی اشتغال استان طی هشت ماهه امسال 
سرپرست استانداری خراسان رضوی با اشاره به تحقق 102 درصدی اشتغال استان طی هشت ماهه امسال گفت: بر اساس تکلیف برنامه ششم توسعه باید در سال پایانی برنامه، نرخ بیکاری کشور، تک رقمی شود. 
وی افزود: به همین منظور برنامه استانی اشتغال استان مبتنی بر برنامه کلان کشور تنظیم و تدوین و سهمیه هر دستگاه و شهرستان مشخص شد. 
سرپرست استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: سال گذشته با همکاری تمامی بخش ها، موفق به ایجاد 124 هزار اشتغال معادل 17 درصد اشتغال کشور در استان شدیم. 
میرزایی با اشاره به تعیین سهمیه 110 هزار نفری اشتغال برای سال جاری، گفت: طی هشت ماه گذشته بالغ بر 112 هزار فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شد. 
وی با بیان این که این مهم به مدد همراهی و همکاری بخش های دولتی و خصوصی محقق شد؛ تصریح کرد: اجرای طرح هایی از قبیل مهارت آموزی و کارورزی و همچنین استفاده از تسهیلات تبصره بند 16 قانون بودجه برای اشتغال مدد جویان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) در دستیبابی به این توفیق موثر بوده است. 
سرپرست استانداری خراسان رضوی خاطر نشان کرد: استفاده از تسهیلات مشاغل خانگی از دیگر ظرفیت هایی است که به این مهم کمک کرد.
میرزایی در ادامه با بیان اینکه اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه های مسئولان است و گفت: اهتمام بر حفظ اشتغال موجود و رفع موانع تولید است از این رو همه بخش ها تمرکز خود را بر این حوزه گذاشته اند.
وی تصریح کرد : در این راستا تلاش ها و برنامه ریزی ها باید به گونه ای باشد که واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی در استان با حفظ ظرفیت تولید ، فعال نگه داشته شده و از مانع از تعطیلی آنها شویم .
سرپرست استانداری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه کارآفرینان به عنوان سرداران سازندگی هستند ، افزود : بها دادن به کارآفرینان و کارآفرینی باید به یک ارزش در جامعه تبدیل شود.
وی یکی از راهکارهای برون رفت از شرایط موجود در ایجاد اشتغال و تولید را توجه و تمرکز به مقوله کارآفرینی و رفع مشکلات و چالش های فعالان اقتصادی استان برای فعالیت در شرایط سهل تری دانست.
وی افزود: وجود 181 دانشگاه و مرکز آموزش عالی ، چهار هزار و 600 عضو هیات علمی و 250 هزار دانشجو در استان را امکان قابل توجهی است که باید از این ظرفیت دانشی در حوزه اشتغال و کارآفرینی و رفع موانع و چالش ها استفاده کرد.
سرپرست استانداری خراسان رضوی، برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش را گوشه ای از ظرفیت های علمی و پژوهشی استان توصیف کرد و گفت: وجود 189 شرکت دانش بنیان و 313 شرکت فناور زمینه ای برای پیوند علم و صنعت است تا از این طریق به اشتغال پایدار دست یابیم.
میرزایی با بیان اینکه منابع انسانی تحصیل کرده یک ظرفیت و مزیت است که از آن باید به نحو شایسته ای استفاده شود؛ گفت: در کشورهای پیشرفته پایان نامه های دانشجویی در راستای رفع مشکلات و چالش ها تهیه و تدوین می شود و امروز ما با داشتن ب250 هزار دانشجو در این حوزه ظرفیت قابل توجهی را در اختیار داریم که می تواند به کمک ما در حوزه اجرا و صنعت و غیره بیاید.
وی تصریح کرد: باید از این ظرفیت در راستای حل عالمانه و علمی چالش ها و مشکلات جامعه و استان استفاده کنیم و به روند توسعه شتاب بدهیم .
سرپرست استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: باید اهتمام تمامی مدیران برداشتن قدم خیر و خدمت صادقانه برای رفع مشکلات مردم و به نفع آن ها در چارچوب قانون باشد.




http://www.khorasan-online.ir/fa/News/119637/لزوم--پیگیری-واهتمام-ویژه-در-واگذاری-پروژه-های-اقتصاد-مقاومتی-استان-به-بخش-خصوصی
بستن   چاپ