پیام خراسان
رييس سازمان سينمايي:
استفاده از سينما براي مطامع سياسي ظلم به فرهنگ است
دوشنبه 20 شهريور 1396 - 8:48:04 AM
مهر
خراسان آنلاين - محمدمهدي حيدريان با تاکيد بر اينکه سينما عرصه سياست بازي و سياسي کاري نيست، تاکيد کرد استفاده از سينما براي مطامع سياسي ظلم به فرهنگ است.

محمدمهدي حيدريان رييس سازمان سينمايي که در مشهد حضور دارد در مراسمي حضور يافت که در آن از تعدادي از فيلمسازان تجليل به عمل آمد. در اين مراسم که به مناسبت روز ملي سينما برگزار شد از احمدرضا درويش تجليل به عمل آمد و نشان زرين پايتخت فرهنگي جهان اسلام به پاس ساخت آثار دفاع مقدس و مذهبي در آغاز جشن هاي روز ملي سينما به وي اهدا شد.
همچنين در اين مراسم از تعدادي از فيلمسازان مشهدي که در سي و پنجمين جشنواره فيلم فجر حضور داشتند تجليل به عمل آمدند که ابراهيم ايرج زاد براي فيلم تابستان داغ، کاظم ملايي براي فيلم کوپال، هادي حاجتمند براي فيلم اشنوگل، سيد محمود رضوي براي فيلم ماجراي نيمروز و سياوش حقيقي براي فيلم مادري از جمله آنها بودند.
حيدريان در اين مراسم در سخناني گفت: روز ملي سينما را پيش رو داريم که من به همين بهانه از کساني که بايد سينما را حمايت کنند يک خواهش دارم. سينماي ايران در حال حاضر در مسيري قرار دارد که براي ثبات در اين مسير و رسيدن به مقصد نيازمند حمايت ملي و جدي است.
وي افزود: سينما عرصه سياست بازي و سياسي کاري نيست و استفاده از آن براي مطامع سياسي ظلم به فرهنگ است. سينما ماموريتي جدي تر از اين کاربري هاي مقطعي دارد، البته سينماي سياسي ژانري جدي است و حتما سينماي ايران مانند همه ژانرهايي که بدان مي پردازد به ژانر سياسي هم مي پردازد اما خفيف کردن سينما در حد استفاده هاي مقطعي سياسي کار درستي نيست.
رييس سازمان سينمايي تاکيد کرد: رفتار ما با سينما بايد به گونه اي باشد که نشان دهد حمايت هاي مادي و معنوي ما به دليل اعتماد به سينما است و بايد با صدا و عمل مان اين اعتماد را به سينماگران منتقل کنيم.
حيدريان با اشاره به اينکه سينماي ايران خودش را ثابت کرده که مي تواند سفير فرهنگي کشورمان در جهان باشد، بيان کرد: در خيلي از جاهايي که از لحاظ سياسي ارتباطي برقرار نيست، سينماي ايران حضور مي يابد و با حضور سرافرازانه اي که دارد ما را هم سربلند مي کند. ما در سال بيش از 360 جايزه سينمايي مي گيريم و اين يعني حضور در سکوهاي رفيع فرهنگي جهان و اعلام اينکه ما نمايندگان ملتي اهل فرهنگ و تمدن و داراي حرف جهاني هستيم.
به گفته وي، تقويت اين سينماي سربلند به حمايت جدي دولت و مجلس نياز دارد.
رييس سازمان سينمايي افزود: ما خدمت دوستان مجلس رسيديم و آنجا به توافق رسيديم که براي رسيدن به قوانيني در سينما با هم همکاري داشته باشيم. سينما يک قالب جدي براي حرف جدي زدن و ماموريت هاي بلند و جدي است و حتما به اين حمايت ها نياز دارد. بايد چه در دولت و مجلس چه توسط صاحبان بلندگوها و منابر و رسانه ها بيشتر به سينماگران اعتماد شود وگرنه سرمايه هايمان را از دست مي دهيم.
حيدريان تاکيد کرد: اگر ما داخل سينما حاشيه هايي داريم خودمان سريعتر آن را جمع مي کنيم تا نشان دهيم که ما ظرفيت اعتماد کامل را داريم ولي اميدواريم حاشيه هاي بيرون سينما هم که دامن اين حوزه را مي گيرد، جمع شود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/12160/استفاده-از-سينما-براي-مطامع-سياسي-ظلم-به-فرهنگ-است
بستن   چاپ