پیام خراسان
سرپرست بنياد نخبگان خراسان‌جنوبي:
تبيين نقش مؤثر نخبگان در رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي
دوشنبه 20 شهريور 1396 - 8:48:11 AM
ايسنا
خراسان آنلاين - سرپرست بنياد نخبگان خراسان‌جنوبي گفت: نقش نخبگان، يادآوري به مسئولين،مطالبه‌گري جدي و تسريع کننده در رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي و دانش بنيان است.
حسن هاشمي زرج‌آباد اظهار کرد: اگر بخواهيم به نقش نخبگان در تحقق اقتصاد مقاومتي با رويکرد ملي و استاني توجه کنيم، نخبگان در سه عرصه مطالبه‌گري، فرهنگ‌سازي و اقدام مستقيم مي‌توانند ورودپيدا کنند.
وي با بيان اينکه مقام معظم رهبري در عرصه مطالبه‌گري براي تحقق اقتصادمقاومتي، راهکارهايي را به مسئولين اجرايي کشور پيشنهاد کردند، افزود: يکي از اين راهکارها،کاهش خام‌فروشي است.
سرپرست بنياد نخبگان خراسان‌جنوبي بيان کرد: هدف اقتصاد مقاومتي و اقتصاددانش بنيان، تغيير نگرش و رويکرد از منابع بنيان به دانش بنيان، شفافيت در نظام اطلاعاتي، اصلاح نظام مالياتي واصلاح شبکه بانکي است.
هاشمي زرج‌آباد ادامه داد: در عرصه فرهنگ سازي نيز نخبگان، به عنوان افرادي که تأثيرگذاري زيادي درجامعه دارند و جامعه به آنان اعتماد دارد، مي‌توانند در ترويج فرهنگ اقتصاد مقاومتي نقش فعالي داشته باشند.
نقش مؤثر نخبگان در استفاده از توليدات داخلي
وي با بيان اينکه نخبگان بايد در اصلاح الگوي مصرف الگو باشند، اظهارکرد: پايبندي عملي به مصرف توليدات داخلي که رسانه‌ها نيز بسيار به آن مي‌پردازند،بايد از حالت شعار خارج شده و نخبگان در زمينه‌هاي مختلف در واقع بتوانند فرهنگ‌سازي کنند.
سرپرست بنياد نخبگان خراسان‌جنوبي ادامه داد: براي اينکه جامعه براي استفاده و مصرف کالاهايي که در کشور توليد مي‌شود، تشويق و ترغيب شود، قطعاً نخبگان مي‌توانندبه رونق و شکوفايي کمک کنند.
هاشمي زرج‌آباد بيان کرد: در عرصه اقدام مستقيم نيز از نخبگان انتظارداريم به عنوان صاحبان استعدادهاي برتر، نقش فعالي داشته باشند، افزود: در توليد علماگر بخواهيم در جهان حرفي براي گفتن داشته باشيم و جايگاه جهاني خود را ارتقا دهيم،بايد به تقويت بنيه علمي کشور کمک کنيم.
وي با بيان اينکه اين نقش نخبگان است که فعاليت‌هاي پژوهشي را به سمتي سوق دهند که نياز واقعي کشور باشد، تصريح کرد: بحث ديگر تقويت و هدفمندسازي اردوهاي جهادي است که باعث مي‌شود نخبگان، مشکلات و نيازهاي واقعي کشور را بشناسند و براي برونرفت از آن مشکلات و چالش‌ها، خود راهکار عملي را ارائه کنند.
رهايي از اقتصاد تک محصولي، يکي از ويژگي‌هاي اقتصاد دانش بنيان
سرپرست بنياد نخبگان خراسان‌جنوبي اظهار کرد: از تمام مباحث مهم‌تر بحث کارآفريني است که يک اهتمام ويژه از طرف نخبگان و صاحبان استعدادهاي برتر را در حوزه شرکت‌هاي دانش بنيان مي‌طلبد که ارزش افزوده بالايي دارند.
هاشمي زرج‌آباد با بيان اينکه يکي از ويژگي‌هاي اقتصاد دانش بنيان مي‌تواندرهايي از اقتصاد تک محصولي باشد، يادآور شد: چرا که يکي از برآيندهاي اقتصاد دانش بنياناين است که مي‌توانيم در زمينه‌هاي مختلف که توليد و اشتغال پايدار را به دنبال دارد،صاحب توانمندي شويم.


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/12161/تبيين-نقش-مؤثر-نخبگان-در-رسيدن-به-اهداف-اقتصاد-مقاومتي
بستن   چاپ