سلامتی؛ ره آورد غنیسازی مواد غذایی
يکشنبه 25 آذر 1397 - 22:02:21
|
|
پیام خراسان - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: غنیسازی مواد غذایی از راهکارهای رفع مشکل کمبود ویتامین D است که امیدواریم با این کار گام موثری در روند سلامتی مردم برداریم. به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، زهرا عبدالهی، امروز (25 آذر)، در کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان جنوبی اظهار کرد: کمبود ویتامین D موجب عوارض و پیامدهای غیرقابل جبرانی میشود. وی ادامه داد: کمبود ویتامین D یک مشکل جهانی است به طوری که اکنون 30 تا 50 درصد جمعیت جهان با کمبود این ویتامین مواجه هستند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بیان کرد: براساس مطالعاتی که در سال 80 در کشور انجام شد، چهار درصد کودکان زیر دو سال کمبود ویتامینD داشتند اما اکنون کمبود این ویتامین در میانگین کشور 24 درصد و در برخی استانها از جمله جنوب خراسان و سیستان و بلوچستان 36 درصد است. عبدالهی ادامه داد: کمبود ویتامین D شانس ابتلا به بیمارهای راشیتیسم، تاخیر در رشد و کوتاه قدی، افزایش ابتلا به آسم و آلرژی، افزایش خطر ابتلا به بیمارهای غیرواگیر دیابت، قلبی و عروقی، پوکی استخوان و بیماری ام اس را به دنبال دارد. وی با بیان اینکه برنامه غنیسازی آرد با آهن و اسیدفولیک در حال اجرا است، یادآور شد: غنیسازی مواد غذایی از جمله نان و توزیع مکمل یاری در گروههای سنی مختلف از جمله راهکارهای رفع کمبود ویتامین D است. انتهای پیام
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/121673/سلامتی؛-ره-آورد-غنیسازی-مواد-غذایی
|