پیام خراسان
پیگیری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برای راه اندازی رشته نانوفناوری پزشکی
يکشنبه 23 دي 1397 - 18:57:24
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
پیام خراسان - رئیس مرکز رشد فناوری های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از پیگیری این دانشگاه برای راه اندازی رشته نانوفناوری پزشکی خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از وبدا، دکتر امیر امانی با بیان این که رشته نانو فناوری پزشکی در حقیقت کاربرد علم نانو در علوم پزشکی است، گفت: نانوفناوری در ایران و جهان جایگاه ویژه ای دارد.
وی افزود: کشور ما از نظر تولید علم نانو فناوری در جایگاه چهارم در دنیا قرار دارد و از نظر فناوری و تبدیل علم به ثروت در سال های اخیر گام های مؤثری در این بخش برداشته شده است.
وی از وجود سه هزار و ٣٣٨ شرکت دانش بنیان تأیید شده در کشور خبر داد و تصریح کرد: ١٢٧ هزار شغل در شرکت های دانش بنیان تا پایان سال ٩٦ ایجاد شده و درآمد شرکت های دانش بنیان در این مدت ٣٣٠ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر هفت دانشگاه در کشور در حال پذیرش دانشجو در رشته نانوفناوری پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد هستند و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی هشتمین دانشگاه در این زمینه باشد.
وی عنوان کرد: این دانشگاه به دنبال کسب مجوزهای لازم برای جذب دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته نانو فناوری پزشکی است تا این دانشجویان بتوانند در کنار دانشجویان رشته زیست فناوری پزشکی که در دانشگاه در حال تحصیل هستند، مشکلات مختلف بهداشت و درمان در استان را مرتفع کرده و همچنین به اقتصاد دانش بنیان در استان و کشور کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: دکتر امانی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر نیروهای هیئت علمی و آزمایشگاه تحقیقاتی خوبی برای این رشته فراهم شده است و با همکاری و پیگیری های خوب دانشگاه امیدواریم در مهر ماه ٩٨ پذیرش دانشجو در این رشته را داشته باشیم.
به گفته این مسئول، خراسان شمالی با توجه به پتانسیل و ظرفیت های بالا که در زمینه هایی مانند گیاهان دارویی و پتروشیمی دارد، می تواند با وجود رشته نانوفناوری پزشکی در جهت استفاده بهینه از گیاهان دارویی و فراورده های طبیعی گام بردارد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر چند فراورده نانو در بازار دارویی کشور وجود دارد به عنوان مثال نانوداروی سینادوکسوزوم که تولید محققین داخل کشور نیز هست برای درمان انواعی از سرطان به کار می رود و در مقایسه با داروهای معمولی عوارض جانبی کمتر و کارآیی بهتری دارد.
وی تصریح کرد: نانوتکنولوژی علاوه بر پزشکی در حوزه هایی نظیر راه و ساختمان، الکترونیک و بسیاری از زمینه های دیگر نیز وارد شده و با توجه به جایگاه IT در استان می تواند برای محققان و دیگر گروه ها در استان مفید و مؤثر واقع شود.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/129954/پیگیری-دانشگاه-علوم-پزشکی-خراسان-شمالی-برای-راه-اندازی-رشته-نانوفناوری-پزشکی
بستن   چاپ