پیام خراسان
ساخت ایمپلنتی که نجواهای مغز را می‌شنود
چهارشنبه 10 بهمن 1397 - 12:39:13
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - محققان سه موسسه آمریکایی پیشتاز در فناوری گرافن موفق به ساخت ایمپلنت مغزی از جنس گرافن شدند که قادر است فرکانس‌های بسیار ضعیف مغز را در یک بخش وسیع دریافت کند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از ساینس دیلی، هدف از طراحی ایمپلنت مغزی جدید دریافت‌ فرکانس‌های بسیار ضعیف و در محدوده زیر 0.1 هرتز است.
استفاده از ایمپلنت‌های مغزی برای دریافت و پردازش فرکانس‌های مغز، از چند دهه قبل آغاز شده است. هدف از اسکن الکتریکی مغز، ثبت نوع فعالیت‌های الکتریکی در زمان سلامت کامل و در زمان بیماری است.
ایمپلنت مغزی جدید حاصل همکاری سه شرکت پیشتاژ در زمینه فناوری گرافن است. در این فناوری جدید به جای استفاده از الکترود‌های قدیمی از یک معماری ترانزیستوری جدید استفاده شده که سیگنال‌های خفیف مغزی را قبل از ارسال به گیرنده تقویت می‌کند.
مهمترین ویژگی‌های ایمپلنت گرافنی در مقایسه با الکترود‌های رایج مغزی مواردی همچون پوشش سطح وسیعی از کورتکس، قابلیت تقویت فرکانس قبل از ارسال، قابلیت قرارگیری مستقیم روی کورتکس مغز و انعطاف‌پذیری بسیار زیاد است.
به گفته محققان، رمز دقت بالای ایمپلنت جدید، قرار گیری مستقیم روی کورتکس و دریافت کوچکترین فعالیت‌های مغزی است.
این دستاورد برای نورولوژیست‌ها و دانشمندان علوم اعصاب بسیار حائز اهمیت است، چرا که سرانجام آنها می‌توانند به سرنخ‌هایی دسترسی پیدا کنند که مغز در فرکانس بسیار پایین پردازش می‌کند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/135293/ساخت-ایمپلنتی-که-نجواهای-مغز-را-می‌شنود
بستن   چاپ