جشنواره غذاهای محلی شمال خراسان در قوچان برگزار شد
سه شنبه 16 بهمن 1397 - 23:19:48
ایرنا - فرهنگی - خراسان رضوی
|
|
پیام خراسان - مشهد- اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان همزمان با پنجمین روز دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی قوچان برگزار شد. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در این مراسم گفت: 70 شرکت کننده از 10 شهرستان خراسان رضوی و خراسان شمالی در این جشنواره شرکت دارند. غلامرضا کاظمی با بیان اینکه در این جشنواره 200 نوع غذای محلی از انواع آش ها، غذای سنتی و نان محلی به معرض داوری گذاشته شده افزود: در این رقابت آسیه باغبان، اکرم غدیری مقدم و آدینه زاده به ترتیب حائز مقام های اول تا سوم شدند. وی اظهار داشت: همچنین از تکتم ابراهیم زاده به خاطر غذای برتر این جشنواره و از مریم عقیقی نیز به خاطر پخت نان قدردانی شد. وی گفت: 6 داور در این جشنواره غذاهای محلی را از نظر طعم، تزئین، رعایت بهداشت فردی و محیط در طبخ و رعایت اصالت غذا ارزیابی کردند. فرماندار قوچان نیز در این جشنواره گفت: باید به سوی غذاهای سنتی و محلی حرکت کرد زیرا مهمترین ویژگی این غذاها سالم بودن آنهاست. هادی رجایی نیا افزود: گرایش به سوی غذاهای سالم برای نسل های آینده و حفظ فرهنگ اصیل قوچان موجب نشاط اجتماعی و ترویج سنتها می شود. شهرستان 180 هزار نفری قوچان در 137 کیلومتری شمال مشهد قرار دارد. 7501 / 6053
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/136573/جشنواره-غذاهای-محلی-شمال-خراسان-در-قوچان-برگزار-شد
|