پیام خراسان
سنگها و فلزات قیمتی ظرفیتی مهم برای جذب سرمایه گذاری است
يکشنبه 28 بهمن 1397 - 23:05:46
استانداری مشهد
پیام خراسان - مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی گفت : سنگها و فلزات قیمتی در استان ظرفیتی مهم برایجذب سرمایه گذاری ها و نیز ایجاد ارزش افزوده و اشتغال مناسبی است .
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ شکوه میرشاهی در دومین رویداد شتاب دهی به شبکه سازی صنایع دستی و سوغات با رویکرد سنگ های قیمتی و فلزات گرانبها درنمایشگاه بین المللی مشهد افزود : این استان در حوزه معادن و سنگ های قیمتی منابع بسیار خوبی را داراست و در کنار ویژگی هایی چون برخورداری از 4 فصل، معادن سرشار و نیروی انسانی، وجود میراث فرهنگی و مفاخر هنری و ادبی و بیش از همه بارگاه منور رضوی و به واسطه این مضجع شریف ،حضور میلیونها زائر در سال و و بازار 3 هزار و ششصد میلیارد تومانی سوغات را داراست.
وی عنوان کرد : در این میان جایگاه ویژه استان در عرضه تولید صنایع دستی و نقش گوهر سنگ ها و فلزات قیمتی در تجارت جهانی و قدمت 8 هزار ساله استان در فرآوری سنگ های گوهری ظرفیتی است که آنطور که باید در حد و اندازه های ظرفیت استان بدان پرداخته نشده است.
وی با تاکید بر ضرورت توسعه و حمایت از سرمایه گذاری در این بخش گفت : وجود 16 هزار هنرمند گوهری با حجم صادرات 120 میلیارد تومانی در سال و نیز 22 نوع سنگ قیمتی و نیمه قیمتی در استان خود ظرفیتی است که موجب شد تا موضوع شهر جهانی گوهرسنگ ها از طریق شورای جهانی صنایع دستی وابسته به بخش فرهنگی سازمان ملل مورد پیگیری قرار گیرد و درنهایت در سال 1395 منجر به اعطای عنوان شهر جهانی گوهر سنگ ها به مشهد شد.
وی در این راستا بر لزوم تعامل با شهرهای جهان، دارا بودن مقبولیت جهانی و داشتن نقش الگویی و سیاست گذاری پرداخت و مهیا شدن زیر ساخت های لازم ارتباطی، کارگاه های تخصصی، فضای آکادمیک، حمل و نقل، فروش و صادرات، طراحی و ... را زمینه سازو لازمه شهر جهانی توصیف کرد و افزود : تثبیت یک عنوان از تاسیس آن سخت تر است و پیگیری دوچندانی را خصوصا در شرایط تحریم می طلبد.
میرشاهی در بخش دیگری از سخنان خود به رویداد شتابدهی به شبکه سازی گوهر سنگ ها اشاره کرد و گفت: اهمیت این رویداد از این جهت است که با جهانی شدن اقتصاد و تخصصی شدن کسب و کارها، فعالیت های کوچک توسط شرکت های بزرگ برون سپاری می شود و از این طریق نوآوری در فعالیت ها، سهم بازار و فروش شرکت ها افزایش، توان رقابتی آن ها ارتقاء و با به روزآوری تکنولوژی، علاوه بر افزایش سود و توسعه اقتصادی، توسعه اشتغال را نیز شاهد هستیم.
وی افزود: در شبکه سازی با گردآوری قطعات پازل زنجیره ارزش، ضمن کمک به توسعه اقتصادی، این اجزاء به جای رقابت در کنار هم قرار می گیرند و شبکه سازی کارکرد اصلی خود که همان شاه کلید ورود به بازارهای جهانی است را ایفا خواهد کرد.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری در پایان سخنان خود از بهره گیری توان سه قوه در مثلث توسعه اقتصادی استان سخن گفت و پیشنهاد کرد که برگزار کنندگان در کنار فعالیت های خود در جهت شناسایی توانایی ها و ...، موانع کسب و کار را نیز احصاء تا قدم های مثبتی در جهت توسعه و آبادانی کشور و استان برداشته شود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/138295/سنگها-و-فلزات-قیمتی-ظرفیتی-مهم-برای-جذب-سرمایه-گذاری-است
بستن   چاپ