پیام خراسان
اجرای مراحل طرح توسعه مشاغل خانگی در نهبندان
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 10:13:48
پیام خراسان - مدیر طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی از اجرای مرحله آموزش، توانمندسازی و اتصال به بازار متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی در نهبندان خبر داد.
به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، مجتبی ابراهیمی، در جلسه‌ای با نمایندگان اداره کار، رفاه و تأمین اجتماعی، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صندوق کارآفرینی و امید و پشتیبانان و متقاضیان در راستای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در نهبندان، اظهار کرد: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مزیت دار، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با همکاری دستگاه‌های اجرایی مشاغل خانگی مزیت دار استان را شناسایی و بستر اتصال به بازار را فراهم می‌کند.
وی ضمن تشکر از نظارت و راهنمایی‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به‌عنوان کارفرمای پروژه، افزود: ما در این طرح سعی می‌کنیم فضای مناسب و امکانات لازم برای آموزش و فعالیت را برای متقاضیان فراهم کرده و همچنین با اتصال به بازارها و برندهای ملی، گسترش بازار فروش را فراهم کنیم.
مدیر طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: در این طرح، مشاغل خانگی مزیت دار یعنی مشاغل سازگار با پتانسیل، منابع و فرهنگ استان شناسایی شده‌اند.
ابراهیمی بیان کرد: هدف جهاد دانشگاهی از اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی حمایت از افرادی است که به‌صورت خرد در این حوزه فعالیت می‌کنند و تلاش می‌کنیم این افراد را به زنجیره ارزش مشاغل وصل کنیم.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح، افراد زیر نظر پشتیبان استانی و منطقه‌ای فعالیت و به برند ملی متصل و به‌عبارت‌ دیگر زنجیره کسب‌وکار خانگی در حوزه مشاغل مزیت دار استان تکمیل خواهد شد.
مدیر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان با اشاره به اینکه بسیاری از برندهای ملی و پشتیبان‌های استان بیان می‌کنند که بازار کار و تجهیزات لازم را داریم اما نیروی کار نداریم، افزود: در قالب این طرح با آموزش افراد متقاضی از ظرفیت آن‌ها برای تولید و اشتغال استفاده خواهد شد.
ابراهیمی با اشاره به نگاه تسهیلات محور در برخی افراد، یادآور شد: افراد نگاه خود را برای ایجاد شغل از روی تسهیلات بردارند چرا که تسهیلات عامل اصلی ایجاد شغل نبوده و صرفاً عامل کمک کننده در آن می‌باشد.
در این جلسه مصوب شد پشتیبانان حوزه صنایع‌دستی عکس‌های محصولات باکیفیت خود را برای جهاد دانشگاهی استان ارسال کنند.
همچنین مقرر شد جهاد دانشگاهی زمینه همکاری پشتیبانان صنایع‌دستی با مؤسسات بازاریابی و فروش محصولات را برای بازاریابی و فروش در داخل و خارج از کشور و مقدمات ارتباط بین فعالان حوزه پوشاک و نساجی‌های طرف قرارداد را فراهم کند.
همچنین تصویب شد جهاد دانشگاهی استان از طریق مذاکره متقابل ظرفیت‌های شهرستان نهبندان را در حوزه تولید پوشاک به سمت پشتیبانان مشاغل خانگی هدایت کند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/139605/اجرای-مراحل-طرح-توسعه-مشاغل-خانگی-در-نهبندان
بستن   چاپ