پیام خراسان
آجیل نوروز را خام و کم نمک انتخاب کنید
شنبه 18 اسفند 1397 - 14:30:12
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
پیام خراسان - مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت: مصرف آجیل در ایام نوروز باید در حد متعادل و از نوع کم نمک باشد .
شهلا جودت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، نسبت به مصرف زیاد آجیل و زیاده روی در آن هشدار داد و افزود: انواع مغزها و تخمه ها حاوی مقادیر زیادی چربی است به طوری که هر 100 گرم آن حدود 500 تا 600 کالری دارد .
وی تصریح کرد: آجیل هایی که دست ها را رنگی می کند با مواد شیمیایی رنگ شده است که میزان ابتلا به حساسیت ها را افزایش می دهد بنابراین از خرید آن ها به شدت خودداری کنید .
جودت تاکید کرد: آجیل عید را از دوره گردها تهیه نکنید و همچنین از خرید پسته هایی که پوست زرد و براق دارند خودداری کنید .
وی اظهار کرد: آجیل باید از مراکز معتبر و بهداشتی خریداری شود و بهتر است آجیل باقی مانده بعد از تعیطلات نوروز در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری شود .
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/142201/آجیل-نوروز-را-خام-و-کم-نمک-انتخاب-کنید
بستن   چاپ