پیام خراسان
لبافی اعلام کرد؛
رتبه اول خراسان رضوی در عملکرد شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی
پنجشنبه 23 اسفند 1397 - 19:50:40
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
پیام خراسان - رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی گفت: در رتبه‌بندی عملکرد شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خراسان رتبه اول را دارد، بعد از آن نیز آذربایجان شرقی، تهران و قزوین قرار داشته و انتهای این گروه آذربایجان غربی و زنجان قرار دارند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، علی‌اکبر لبافی امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در اتاق بازرگانی، در خصوص نامه وزیر کشور به رئیس‌جمهور در خصوص ارزیابی عملکرد شوراهای استانی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: در نامه وزیر کشور چند نکته وجود دارد. این نامه شامل قالب‌های مختلفی است.
وی افزود: اولین نکته اجرای مواد 2و 3 قانون بهبود محیط کسب و کار و ماده 60 قانون رفع موانع تولید بوده و مواد 2 و 3 بر این تاکید دارد که بخشنامه‌ها، رویه‌ها و آنچه دولت و مجلس صادر می‌کند، باید برگرفته از نظرات بخش خصوصی باشد و ماده 60 نیز این موضوع را تاکید می‌کند. نکته دوم این است که مصوبات شورای گفت‌وگو در دولت در چارچوبی مطرح شود و دولت تکلیف دارد که این مصوبات را بررسی کند. نکته سوم بررسی عملکرد شورا و ارزیابی آن از تاثیر تفویض اختیارات به استان در بهبود کسب و کار استان است.
رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در خصوص رتبه‌بندی عملکرد شوراها، گفت: در رتبه‌بندی عملکرد شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خراسان رتبه اول را دارد، بعد از آن نیز آذربایجان شرقی، تهران و قزوین قرار داشته و انتهای این گروه آذربایجان غربی و زنجان قرار دارند.
لبافی بیان کرد: شورای گفت‌وگوی استان در حوزه انطباق وظایف با چارچوب موضوعات، عدد 100 را کسب کرد، این در حالی است که میانگین کشوری در این زمینه 70 است. در 9 ماهه سال 1397، تعداد 206 جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در استان‌های سراسر کشور برگزار شده که منجر به صدور 1433مصوبه شده است.
وی در خصوص دستورکارهای جلسه امروز، خاطرنشان کرد: اگر نکات مطرح شده در جلسه در استان اجرا شود، نسبت مصارف به منابع از 55 درصد به 80 درصد می‌رسد و 4.7 هزار میلیارد تومان در تملک سیستم بانکی آزاد می‌شود.
رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در خصوص دستورالعمل‌های موجود در حوزه تامین اجتماعی، تصریح کرد: یکی از این دستورالعمل‌ها رفع ابهامات تعیین سال مالی بر اساس مندرجات بخشنامه ستاد اقتصاد مقاومتی است. معیار تامین اجتماعی در بخشنامه وجود ندارد. ما نیز در شورا به این توافق رسیدیم که معیار، اساس‌نامه هر شرکت باشد اما ابلاغ و اجرا نشده است.
لبافی ادامه داد: دستورالعمل دوم در رابطه با اجرای ماده 36 قانون تامین اجتماعی بوده که شامل دریافت لیست بیمه و ارائه خدمات به کارگران در رابطه با کارکردهایی است که در مواقع خاص به هر دلیلی امکان پرداخت حق بیمه به پرسنل فراهم نمی‌گردد.
در ادامه سید محسن نظام خیرآبادی، مدیرکل تامین اجتماعی خراسان رضوی در خصوص دستورالعمل مطرح شده، بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی، سازمان درآمد- هزینه‌ای است. در استان خراسان رضوی هر ماه 350 میلیارد تومان مستمری و در کل کشور 5 هزار و 800 میلیارد تومان ماهیانه مستمری پرداخت می‌شود که منبع آن نیز حق بیمه‌هایی دریافتی است.
وی اضافه کرد: اگر بر اساس ماده 36 هر فردی حق بیمه خود را پرداخت نکند، در پرداخت مستمری با مشکل مواجه خواهیم شد. در فروردین امسال لیست بیمه 154 مجموعه صنعتی و صنفی را با وجه کمتر یا بدون وجه رد کردیم اما در ماه گذشته به 400 شرکت رسیده است.
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: پایان سال 96 مطالبات معوق سازمان هزار میلیارد تومان بوده که امسال به هزار و 200 میلیارد تومان رسیده است.
در بخش دیگری از جلسه رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی گفت: دستور العمل سوم شامل تعیین تکلیف کارگران شاغل در پروژه‌های ساختمانی، به ویژه پروژه‌های مرتبط با دستگاه‌های اجرایی به لحاظ برخورداری از بیمه بیکاری و تعیین مصادق بدون میل و اراده با توجه به پرداخت سه درصد بیمه بیکاری است.
وی افزود: راهکار شورای گفت‌وگو این است که تامین اجتماعی یا خدمات را بعد از دریافت پول ارائه دهد یا پولی دریافت نکند. همچنین مصادیق بیکاری بدون میل و اراده در پروژه ساختمانی را ابلاغ کند.
در ادامه علی رسولیان، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: در اجرای طرح مثلث اقتصادی- فرهنگی، مباحثی در شورای گفت‌وگو مطرح شد و بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران نقش موثری داشتند.
وی بیان کرد: تاکنون 49 شرکت و سازمان توسعه محلی و منطقه‌ای را در استان خراسان رضوی برعهده گرفتند. کارهای اجرایی آن انجام و کارگاه‌های آموزشی برگزار شده است. مهندس شافعی برنامه مشخصی را برای گناباد اعلام کردند. 543 تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در سفرهای استانی استاندار امضا شده است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مجموع تفاهم‌نامه‌ها 24هزار میلیارد تومان و 695 میلیون یورو بوده و 46 هزار و413 شغل را ایجاد خواهند کرد. امروز در این جلسه آقای شریعتی‌مقدم محوریت کوه‌سرخ کاشمر را برعهده گرفتند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/143048/رتبه-اول-خراسان-رضوی-در-عملکرد-شورای-گفت‌وگوی-دولت-و-بخش-خصوصی
بستن   چاپ