پیام خراسان
یادآوری مصرف بادام زمینی بعد از شیرینی و شکلات در ایام نوروز به کودکان
يکشنبه 4 فروردين 1398 - 23:25:49
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
پیام خراسان - عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف بادام زمینی بعد از شیرینی و شکلات را به دلیل خاصیت ضد پوسیدگی دندان ها در ایام نوروز به کودکان یادآوری کنید .
دکتر مرضیه صاحب نسق دندانپزشک متخصص کودکان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی افزود: با توجه به دید و بازدیدهای نوروزی و مصرف بالای شیرینی و شکلات در این ایام برای پیشگیری از پوسیدگی های دندانی بهتر است جعبه شکلاتی برای کودکان در نظر بگیرید تا کودکان به جای مصرف، شکلات ها را داخل جعبه بیندازند .
وی افزود: تکرر مصرف شیرینی و شکلات در کودکان باید کاهش یابد و کودکان پس از مصرف غذا می توانند با آموزش های قبلی توسط والدین ازشکلات های داخل جعبه میل کنند .
وی تصریح کرد: استفاده از آجیل بعد از مصرف شیرینی و شکلات به ویژه بادام زمینی که هم خاصیت ضد پوسیدگی زا دارد و هم بزاق را افزایش می دهد ضروری است .
وی اظهار کرد: در ایام نوروز که مصرف شیرینی و شکلات بالاست رعایت نکات بهداشتی و استفاده از مسواک و خمیردندان و... باید با حساسیت بیشتری باشد .
وی خاطرنشان کرد: مصرف میوه تازه کمتراز میوه خشک روی دندان می چسبد و باعث پوسیدگی می شود و در بین میوه ها موز به دلیل چسبندگی که در دندان ها ایجاد میکند خاصیت پوسیدگی زایی بیشتری دارد .
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/144156/یادآوری-مصرف-بادام-زمینی-بعد-از-شیرینی-و-شکلات-در-ایام-نوروز-به-کودکان
بستن   چاپ