پیام خراسان
چرا نباید در ملا عام روزه خواری کرد؟
یکشنبه 22 اردیبهشت 1398 - 12:42:21 PM
ایسنا

پیام خراسان- حجت الاسلام و المسلمین علی خادمی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان از جمله برنامه های تربیتی است، اضافه کرد: روزه گرفتن در دو بعد معنوی و جسمانی موثر است که در بعد معنوی خود کنترلی را به انسان آموزش می دهد و در بعد جسمانی نیز سلامت انسان را تضمین می کند و در هر دو بعد نیز فواید روزه گیری به انسان باز می گردد.

وی با بیان اینکه روزه گرفتن یکی از وظایف ذاتی بندگان خداوند است، ادامه داد: شخصی که روزه می گیرد با شخصی که روزه نمی گیرد هر دو منفعت و ضررشان به خداوند اضافه و یا کم نمی شود و به طور قطع تنها انسان است که باید از این فریضه های الهی به نفع خود استفاده کند تا در آخرت با توشه ای پر از تقوا به پیشگاه خداوند متعال پاسخگو باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی عنوان کرد: افرادی که به هر علتی نمی توانند روزه بگیرند باید حرمت این ماه مبارک و اشخاصی که روزه می گیرند را حفظ کنند و یادشان باشد که ماه مبارک رمضان حرمت ویژه ای دارد.

خادمی ادامه داد: در فقه آمده است که کسی که نمی تواند روزه بگیرد، حق تظاهر نیز ندارد و در غیر این صورت حاکمیت اسلامی می تواند با اینگونه افراد برخورد کند.

به گفته وی در وهله نخست به شخصی که در ملاء عام روزه خواری می کند تذکر داده می شود و تا دفعه سوم اگر شرایط تکرار شد، حاکمیت اسلامی تواند حکم قتل شخص را بدهد.

خادمی با تاکید براینکه روزه خواری گناهان بسیاری دارد، تصریح کرد: اگر شخصی نمی تواند روزه بگیرد و بخواهد در ملاء عام روزه خواری کند شرایطی را ایجاد می کند که قبح روزه خواری می شکند و این موضوع گناه بزرگی است.


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/151424/چرا-نباید-در-ملا-عام-روزه-خواری-کرد؟
بستن   چاپ