پیام خراسان
سوخت‌های پاک آینده با باکتری‌های مصرف‌کننده متان
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398 - 05:54:43
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - محققان دانشگاه نورث وسترن آمریکا (NU) دریافتند آنزیم تبدیل کننده متان- متانول در باکتری‌های متانوتروفی با تنها یک یون مس به عنوان کاتالیزور امکان‌پذیر است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از چاینا نیوز، محقق این تحقیق متیو او رز اظهار کرد: در ساختار ایجاد شده توسط انسان در سایت‌های مس تبدیل متان به متانول امکان‌پذیر است، اما در این مدل جدید تبدیل متان به متانول در روشی محدود شده بی‌سابقه است.
وی در ادامه گفت: با درک بهتر این عملکرد، کاتالیزورهای مصرفی خود را بهبود خواهیم بخشید.
امی س. رزنزویگ، استاد علوم در دانشکده هنر و علوم وینبرگ NU اظهار کرد: شناسایی و درک ساختار یون‌های فلزی مسئول این عملکرد طی چند دهه دشوار بود و این تحقیق درک بهتری از این عملکرد ارائه می‌کند.
وی افزود: نتایج این تحقیق منجر به طراحی جدید در کاتالیزورهای ساخت انسان در تبدیل متان (به عنوان یک گاز گلخانه‌ای) به متانول با روشی ساده و بی دردسر خواهد شد.
با اکسیدسیون متان و تبدیل آن به متانول نه تنها موجب از بین رفتن گازهای گلخانه‌ای مضر از طبیعت می‌شویم، بلکه می‌توان از آن به عنوان سوختی پایدار در خودروها، تولید برق و غیره نیز استفاده کرد.
فرآیندهای فعلی در تبدیل متان به متانول تحت شرایط فشار زیاد و دمای شدید به میزان 1300درجه سانتیگراد است، اما با کمک این باکتری این واکنش به صورت رایگان و در دمای اتاق امکان‌پذیر خواهد شد.
نتایج این تحقیق در نشریه Science منتشر شده است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/151884/سوخت‌های-پاک-آینده-با-باکتری‌های-مصرف‌کننده-متان
بستن   چاپ