پیام خراسان
پیمایش غار بتون توسط امدادگران هلال احمر خراسان جنوبی
شنبه 19 مرداد 1398 - 11:30:54
پیام خراسان -
معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان ‌جنوبی گفت: ١٥ نفر اعضای تیم واکنش سریع ستاد خراسان جنوبی به همراه سه نفر از مربیان امداد و نجات کوهستان استان غار بتون را پیمایش کردند.
به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، امروزه سرعت عمل، دقت و مهارت لازمه هر کاری است تا به پیشرفت منتهی شود که این امر در جمعیت هلال احمر با توجه به حساسیت نقش نیروهای امدادی در بروز حوادث نمود بیشتری پیدا می‌کند.
آنچه مسلم است کوچکترین کاستی در عملکرد هر نیروی امدادی در صحنه حوادث، نتایج نا مطلوبی را به بار می‌آورد از این رو می‌طلبد که داوطلبان و امدادگران علاوه بر آموزش مطالب علمی به طور عملی پا به میدان گذاشته و بر توان مهارتی خود بیفزایند.
بدون شک تنها افزایش مهارت‌ها قبل از وقوع بحران می‌تواند خسارت‌های ناشی از زمان حوادث را به حداقل برساند که خوشبختانه این امر در قاب نگاه جمعیت هلال احمر استان مغفول نمانده است.
برگزاری دوره‌های توان افزایی از جمله برنامه‌های امدادگران بوده که در این راستا نیروهای هلال احمر استان با پیمایش سخت ترین مکان‌های استان در صدد هستند بر مهارت خویش بیفزایند.
غار بتون، عمیق ترین غار اکتشاف شده شرق کشور است که جایگاه خوبی در بین گردشگران، مردم و حتی امدادگران هلال احمر پیدا کرده کرده است و سختی‌های مسیر غار سبب شده تا امدادگران هلال احمر برای افزایش توان مهارتی خود پیمایش این غار را در برنامه خود قرار دهند.
این غار در نزدیکی روستای چرمه در 12 کیلومتری مرکز شهر سرایان واقع شده است. این غار آهکی دارای مجموع فرود (عمق) حدود 400 متر و طول حدود 3 کیلومتر است، پس از دهانه غار یک محوطه 50 متری قرار دارد که در انتهای آن چاهی به عمق حدوداً 25 متر به خوبی قابل رؤیت است.
این غار دارای دو دهانه بوده که دهانه ورودی «اژدها» نامیده می‌شود و دهانه خروجی که بسیار مخوف و عظیم است، «بتون» نام دارد.
با توجه به سختی‌های مسیر، پیمایش غار فقط توسط غارنوردان زبده و دوره دیده با استفاده از مدرن ترین تجهیزات روز غارنوردی امکان پذیر است که توسط نیروهای امدادی استان پیمایش شده است.
حمزه اسعدزاده، معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان ‌جنوبی بیان کرد: نیروی انسانی یکی ازموثر ترین و مهم‌ترین منابع سازمان بوده که اگر تربیت شده و توانا باشد، می‌تواند خدمات شایسته‌ای ارائه کند.
وی ادامه داد: از این رو اجرای طرح‌های مختلف به صورت ادواری به منظور حفظ آموخته‌ها و افزایش ارتقای توان نیروها می‌تواند در افزایش آمادگی نقش بسزایی داشته باشد.
معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه هلال احمر خراسان جنوبی در راستای افزایش توان نیروهای امدادی همواره برنامه‌های مختلفی اجرایی می‌کند، افزود: پیمایش غار بتون از جمله برنامه‌های جمعیت در راستای توان افزایی بوده که با هدف تقویت و ارتقا توان عملیاتی اعضای تیم واکنش سریع انجام شده است.
اسعدزاده یادآور شد: در این راستا ١٥ نفر اعضای تیم واکنش سریع ستاد خراسان جنوبی به همراه سه نفر از مربیان امداد و نجات کوهستان استان غار بتون را پیمایش کردند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/169528/پیمایش-غار-بتون-توسط-امدادگران-هلال-احمر-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ