تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی افزایش یافت
پنجشنبه 21 شهريور 1398 - 15:19:10
|
|
پیام خراسان - بجنورد- مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: تولید گوشت مرغ در سه ماه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 5.5 درصد افزایش داشته است.
حسین رضازاده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در این مدت سه هزار و 252 تن گوشت مرغ در مرغداری های صنعتی این استان تولید شده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته سه هزار و 82 تن بوده است. وی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی به ازای هر نفر سالانه 20 کیلوگرم و در کشور 25 تا 26 کیلوگرم است که میزان سرانه مصرفی گوشت مرغ در این استان در مقایسه با میانگین کشوری کم تر است. رضا زاده افزود: در سه ماه سال جاری 74 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 942 هزار و 700 قطعه در این استان فعال بودند. استان خراسان شمالی 85 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 971 هزار قطعه دارد که از این تعداد 67 واحد مرغ داری با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است. 18 واحد مرغداری در خراسان شمالی هم نیمه فعال است. 7186/3007/6042
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/177906/تولید-گوشت-مرغ-در-خراسان-شمالی-افزایش-یافت
|