پیام خراسان
مصرف گردو عامل مهم کاهش ابتلا به سرطان سینه
چهارشنبه 3 آبان 1396 - 7:51:34 AM
ایسنا
خراسان آنلاین - مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان سینه است.
  شهلا جودت اظهارکرد: خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان سینه و تومورها موثر باشد.
وی افزود : وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 سبب می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.
وی عنوان کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.


http://www.khorasan-online.ir/fa/News/19265/مصرف-گردو-عامل-مهم-کاهش-ابتلا-به-سرطان-سینه
بستن   چاپ