پیام خراسان
/گزارش/ دانشجویان دانشگاه های واقع در جاده ارکان زیر فشار مشکلات رفت و آمد
دوشنبه 15 آبان 1396 - 12:24:17 PM
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
خراسان آنلاین - تخته ارکان در بجنورد یکی از مکان هایی است که مدت زیادی است در آنجا چندین دانشگاه، نمایشگاه بین المللی ساخته شده و اخیرا نیز بیمارستان امام حسن(ع) در آنجا به بهره برداری رسید.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، اما از همان زمان ابتدایی دانشجویان واقع در این مسیر برای رفت و آمد دچار مشکل بودند. در برهه ای از زمان شهرداری بجنورد برای خدمات رسانی در این مسیر اتوبوس هایی را در اختیار دانشگاه ها قرار داد اما بعد از گذشت چند سال آن اتوبوس ها را پس گرفت و تصمیم بر آن داشت تا خودش وارد عرصه شود و خدمت رسانی کند.
این طرح برای چند ماه اجرایی شد اما زمانیکه دید صرفه اقتصادی برای شهرداری ندارد آن را نیز لغو کرد و سپس مینی بوس هایی که متعلق به بخش خصوصی هستند را پای کار آورد که این مینی بوس ها علاوه بر اینکه دانشجویان را جابجا می کند به روستاییان ساکن در این مسیر و همچنین افرادی که قصد عزیمت به بیمارستان امام حسن(ع) را نیز دارند خدمات رسانی می کنند.
اما تعدادی از دانشجویان نسبت به نحوه خدمات رسانی و زمان آمد و رفت این مینی بوس ها گلایه دارند که توضیحاتی را ارائه داده اند.
ولی زاده یکی از دانشجویان دانشگاه حکیمان در گفت و گو با ایسنا گفت: خدمات رسانی مینی بوس ها نسبت به اتوبوس هایی که متعلق به شهرداری بوده خیلی بهتر است اما دانشجویان با آن ها نیز مشکل دارند.
وی افزود: به عنوان مثال رانندگان مینی بوس تا زماینکه وسیله نقلیه آن ها از مسافر کامل نشود به هیچ عنوان حرکت نمی کنند که گاهی اوقات این امر سریع تر انجام می شود اما گاهی اوقات نیز زمان می برد و گاهی اوقات مجبور می شویم حتی به مدت 20 دقیقه منتظر بمانیم تا ظرفیت مینی بوس تکمیل شود.
ولی زاده ادامه داد: تعداد صندلی های مینی بوس مشخص است اما راننده خودرو تا زمانیکه راهرو وسیله نقلیه اش نیز از مسافر تکمیل نشود حرکت نمی کند این درحالیست که مسیر جاده ارکان نامناسب و مملو از چاله و دست انداز است در نتیجه مسافرانی که در راهرو مینی بوس به صورت ایستاده قرار دارند، بسیار اذیت می شوند.
کشاورز یکی از دانشجویان دانشگاه اشراق در ادامه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: گاهی اوقات آنقدر مسافر سوار این خودروها می شوند که دو نفر از دانشجویان آقا مجبور می شوند در صندلی کنار راننده بنشینند.
وی بیان کرد: از سوی دیگر، قبل از دانشگاه اشراق و یا حکیمان چندین روستا و دانشگاه علمی کاربردی واقع شده است بطوریکه اگر مسافری بخواهند در این مسیر پیاده شوند به علت اینکه فضایی برای تردد آن ها در راهروی مینی بوس وجود ندارد باید بیشتر مسافرانی که به صورت ایستاده قرار دارند از مینی بوس پیاده تا افرادی که به مقصد رسیده اند بتوانند از آن خارج شوند.
یکی از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا تصریح کرد: دانشجویان این دانشگاه برای رفت و آمد با مشکلات فراوانی مواجه هستند که یکی از آن ها نبود ایستگاه برای توقف خودرو و سوار و پیاده شدن مسافران است.
وی تاکید کرد: این مشکل با اجرای پروژه راهسازی در این مسیر دوچندان شده است.
وی گفت: از سوی دیگر به هنگام فرارسیدن غروب هیچ روشنایی کافی برای منتظر ماندن دانشجویان برای رسیدن مینی بوس در محلی که دانشجویان قصد سوار شدن بر آن را دارند، وجود ندارد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن در بعد از ظهر، مینی بوس هایی که امر جابجایی مسافران در مسیر ارکان را بر عهده گرفته اند هنگامی که از دانشگاه اشراق و یا حکیمان به سوی بجنورد در تردد هستند آنقدر مملو از دانشجو می شوند که هیچ جایی برای سوار شدن دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی وجود ندارد در نتیجه گاهی اوقات این خودروها برای سوار کردن دانشجویان این دانشگاه توقف نمی کند.
وی خاطرنشان کرد: این مشکل به هنگام فرارسیدن فصل زمستان و سرما برای دانشجویان خیلی سخت می شود.
مردم یزدان پناه رئیس دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا از نبود ایستگاهی مطمئن در حاشیه جاده ارکان برای سوار و یپاده شدن دانشجویان در مینی بوس ها و عدم نظارت کافی بر تردد سرویس ها گلایه کرد.
وی گفت: عدم وجود نور کافی در مسیر جاده در ساعات اولیه شب موجب ایجاد مزاحمت هایی برای دانشجویان این دانشگاه نیز شده است.
یزدان پناه افزود: با توجه به اینکه زمان اوج تردد دانشجویان در این مسیر از ساعت 14 تا 20 است، متاسفانه تردد سرویس ها طی این ساعات خیلی کند و ضعیف است.
وی تاکید کرد: این مشکلات سبب ایجاد نارضایتی دانشجویان شده و همچنین موجب شده تا تعدادی از آن ها نیز از دانشگاه انصراف دهند.
مهدی محمدی رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد همچنین در گفت و گو با ایسنا گفت: ظرفیت شهرداری بجنورد بسیار محدود است و تا جایی که امکان داشته به دلیل رفاه حال مسافران سرویس های موجود را در این مسیر قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت دستگاه مینی بوس در این مسیر خدمات رسانی می کنند، افزود: شهرداری بیشتر از آن، توان اینکه خودروی دیگری را در این مسیر قرار دهد، ندارد.
محمدی تاکید کرد: جلسه ای با مدیران دانشگاه های واقع در مسیر جاده ارکان برگزار و قرار بر این شد تا آن ها نیز با شهرداری بجنورد همکاری لازم را داشته باشند بطوریکه مقرر شد دانشگاه ها ساعات برگزاری و یا پایان کلاس ها را به شکلی برنامه ریزی کنند که با یکدیگر تداخل نداشته باشد در نتیجه با انبوه مسافرانی که در صدد استفاده از این وسایل نقلیه هستند نیز مواجه نشوند.
وی ادامه داد: اما در این زمینه همکاری وجود نداشته است و توان شهرداری بجنورد نیز فقط تا همین میزان است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/22765/-گزارش--دانشجویان-دانشگاه-های-واقع-در-جاده-ارکان-زیر-فشار-مشکلات-رفت-و-آمد
بستن   چاپ