پیام خراسان
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مطرح کرد
63 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان طی برنامه ششم توسعه
شنبه 20 آبان 1396 - 8:54:11 AM
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری خراسان رضوی گفت: 63 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان طی برنامه ششم توسعه براساس برنامه عملیاتی ششم توسعه اقتصادی اجتماعی استان مصوب شده که با هدف تحقق رشد اقتصادی متوسط 8.7 درصد تا پایان برنامه و اشتغال مورد هدف، پیش‌بینی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و خدمات صورت پذیرد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، علی رسولیان در جلسه شورای ساماندهی مرز دوغارون اظهار کرد: باید به نقش قابل توجه این مرز بر صادرات استان بر لزوم برنامه‌ریزی برای بهبود زیرساخت‌های مرزی، تسهیل در مبادلات تجاری، شفاف‌سازی هزینه‌های اخذ شده، تعامل حداکثری بین مسولان مرزی ایران و افغانستان، حفظ حداکثری احترام تجار و بازرگانان و مسافرین متردد مرزی توجه کنیم.
وی با بیان اینکه واگذاری امور به مردم از سیاست‌های اصلی اقتصادی است، عنوان کرد: همچنین اجرای این سیاست نیز امری مهم محسوب می‌شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از صادرات و ترانزیت استان از مرز دوغارون انجام می‌شود، تصریح کرد: در 6 ماهه اول سال جاری نیز این امر با رشد خوبی مواجه بوده است. همچنین مقرر شدCIP مرز دوغارون و ترانزیت محصولات کشاورزی افغانستان به فوریت عملیاتی شود.
رسولیان با اشاره به 63 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان طی برنامه ششم توسعه بیان کرد: براساس برنامه عملیاتی ششم توسعه اقتصادی اجتماعی استان مصوب شد که با هدف تحقق رشد اقتصادی متوسط 8.7 درصد تا پایان برنامه ششم توسعه و اشتغال مورد هدف، پیش‌بینی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و خدمات صورت پذیرد.
وی ادامه داد: همچنین 25 درصد این مبلغ سرمایه‌گذاری از مسیر سرمایه‌گذاری خارجی با مشارکت فعال بخش خصوصی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: برای سال جاری نیز هدف گذاری 1050 میلیون دلاری در استان از سوی کشور ابلاغ شده است که باید جهت تحقق آن با حمایت از سرمایه‌گذاران در جهت پیشرفت و توسعه اقتصادی استان گام برداشت.
رسولیان با بیان اینکه استان خراسان رضوی به لحاظ مراودات خارجی، اعزام و پذیرش هیات‌ها از جایگاه بسیار ممتازی در کشور برخوردار است، خاطرنشان کرد: در ملاقات‌های صورت گرفته طرف خارجی ابراز تمایل شدیدی برای سرمایه‌گذاری در استان نموده‌اند که لازمه آن ایجاد شرایط و فضای مناسب با حمایت تمام دستگاه‌های استان در جذب سرمایه‌گذاری خارجی کارآمد با اولویت تولید و اشتغال است.
وی گفت: باید این عوامل به گونه‌ای سرمایه‌گذاری شود تا همانگونه که موانع سرمایه‌گذاری در حال رفع است و اقدامات موثری نیز در این خصوص صورت پذیرفته این روند با سرعت بیشتر و همراهی تمام دستگاه‌ها تداوم یابد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری خراسان رضوی ادامه داد: فاینانس نیز از موضوعات مهم دیگر است که هم‌اکنون با ابراز تمایل کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی همچون ایتالیا، اتریش، کره جنوبی، چین و سایر کشورها در حال برنامه‌ریزی و پیگیری در استان است و مواردی همچون شرکت‌های فولادی اقدامات موثری را در این زمینه انجام دادند که خوشبختانه به نتیجه رسیده است.
رسولیان افزود: یکی از موارد مهم که نیازمند پیگیری مجدانه توسط دستگاه‌های اجرایی استان است را علملیاتی نمودن 18 پروژه فاینانس بوده که ضروری است تا تشکل‌های بخش خصوصی با حضور واحدهای توانمند پروژه‌های مشخص و معین خود را معرفی نمایند تا نهایت بهره‌برداری از فرصت موجود صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه یکی از خواسته‌های مهم و اساسی استان از مرکز خدمات سرمایه‌گذاری و دستگاه‌های اجرایی استان، معرفی و به روز رسانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مطالعه شده است، اظهار کرد: دفتر سرمایه‌گذاری اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با تشکیل آن می‌تواند اقدام موثری در بهبود فرآیند موجود و شناساندن فرصت‌های سرمایه‌گذاری قابل بهره‌برداری سرمایه‌گذاران ایفا نماید.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری خراسان رضوی با اشاره به این مهم که رفع موانع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی کمک به توسعه استان است، عنوان کرد: حمایت از سرمایه‌گذار یکی از عوامل تحقق شعار سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است که باید با جدیت پیگیری و دنبال شود.
رسولیان با اشاره به اقدامات موثر در راه‌اندازی پنجره واحد الکترونیکی که از مصوبات کارگروه زیربنایی و شورای برنامه‌ریزی استان است، تصریح کرد: ایجاد پنجره واحد الکترونیکی کمک شایانی به تسهیل فرآیندها و افزایش تمایل سرمایه‌گذاران در راستای بهبود فضای کسب و کار انجام داده است.
در این جلسه مصوب شد دبیرخانه کارگروه زیربنایی و اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان با نگاه تعاملی و مثبت براساس مصوبه کارگروه زیربنایی و شورای برنامه‌ریزی استان ظرف مدت یک هفته نسبت به رفع نواقص و تحقق کامل پنجره واحد الکترونیکیدر استان خراسان رضوی اقدام نماید.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/23428/63-هزار-میلیارد-تومان-سرمایه‌گذاری-در-استان-طی-برنامه-ششم-توسعه
بستن   چاپ