پیام خراسان
چرا عسل مانوکا آنتی‌باکتریال است؟
دوشنبه 22 آبان 1396 - 12:48:18 PM
ایسنا - اجتماعی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - محققان دریافتند که مصرف عسل کمیاب موسوم به مانوکا به تنهایی در درمان بسیاری از بیماری‌های مزمن مثل آلرژی، آنفلوانزا، سرماخوردگی، گلودرد و بیماری‌های دیگر موثر است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از ساینس آلرت، عسل مانوکا در مناطقی از جنگلهای نیوزلند و استرالیا توسط زنبورهای عسل از شهد درخت مانوکا Manouka تولید می‌شود. عسل مانوکا خواص آنتی‌باکتریایی فوق‌العاده‌ای دارد و با پوشش مستقیم در محل زخم، عفونت را درمان می‌کند.
این عسل در درمان زخم‌ها و ترمیم بافت‌های مرده پوست کارایی زیادی دارد، به طوری‌که در بعضی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بهترین جایگزین برای آنتی بیوتی‌کها معرفی شده است.
مطالعات اخیر محققان همچنین نشان داد که در باور مردم مصرف عسل مانوکا در افزایش انرژی عمومی بدن، کاهش کلسترول، درمان دیابت، بهبود خواب و روشن شدن رنگ پوست موثر است. اما بسیاری از این ادعاها بی معناست هرچند که برخی از آنها دارای تجربیات علمی کافی است.
خواص شناخته شده عسل مانوکا ریشه در تاریخ دارد، به‌طوری‌که در بعضی از سنگ‌نوشته‌ها و نقاشی‌های غارهای باستانی به این عسل اشاره شده است.
یکی از معروف‌ترین خواص دارویی عسل مانوکا درمان عفونت‌های پوستی و زخم‌های عمیق در صورت پوشش محل زخم با این عسل است.
محققان دریافتند که خواص ضدمیکروبی عسل مانوکا مربوط به سطح پراکسید هیدروژن موجود در عسل است.
هنگامی که عسل به محل زخم مالیده می‌شود، فرایند جذب رطوبت آغاز شده و تولید پراکسید هیدروژن در زخم آغاز شده و در نهایت عفونت زخم برطرف می‌شود.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/23875/چرا-عسل-مانوکا-آنتی‌باکتریال-است؟
بستن   چاپ