پیام خراسان
مشاور وزیر آموزش و پرورش:
راههای جدید برای حضور روحانیون در عرصه آموزش نیاز داریم
سه شنبه 30 آبان 1396 - 2:35:19 PM
ایرنا - فرهنگی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - مشهد- ایرنا- مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: باید راههای جدید برای حضور موثر و هدفمند حوزویان در فعالیتهای عرصه تعلیم و تربیت کشور پیدا کنیم.
حجت الاسلام سید مجتبی ملکی روز سه شنبه در یازدهمین نشست سالانه دبیران کمیته های ستادی و استانی همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در مشهد افزود: یکصد و 6 هزار مدرسه و 12 میلیون دانش آموز و 40 میلیون مخاطب بهترین فرصت و مسیر برای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی است.
وی با بیان اینکه برای حضور روحانیان در متن فعالیتهای آموزشی نیاز به تصویب قوانین لازم داریم اظهار کرد: از مجموع 106 هزار مدرسه کشور، سه هزار مدرسه از وجود روحانیان استفاده می کنند که این میزان ناچیز است.
وی گفت: پارسال هزار و 876 نفر از طلاب شاغل در آموزش و پرورش دوره های توانمند سازی و ارتقای مهارت های حرفه ای را گذراندند که این تعداد امسال با 34 درصد افزایش به 2 هزار و 600 نفر می رسد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه پارسال 14 هزار و 372 نفر از مبلغان حوزه علمیه به مدارس اعزام شدند افزود: این تعداد امسال به 19 هزار و 670 نفر افزایش می یابد.
وی دیدار دانش آموزان با علمای بزرگ هر شهر و مراجع تقلید را از برنامه های در حال اجرا دانست و اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، امسال 229 هزار نفر از دانش آموزان به دیدار علما و مراجع تقلید می روند در حالی که پارسال 187 هزار و 40 نفر به خدمت علما مشرف شدند.
وی با اشاره به تصویب طرح گذراندن دوره ضرورت سربازی طلاب در مدارس گفت: پارسال از سهمیه 500 نفری در این زمینه 38 نفر جذب این طرح شدند اما امسال تاکنون 300 نفر از طلاب سطح یک جذب این طرح شده اند و سعی ما بر این است که در این طرح از تمام سهمیه خود استفاده کنیم.
* نمی خواهیم تمام رشته های تعلیم و تربیت در دست حوزه باشد
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان هم در این نشست گفت: نمی خواهیم تمام رشته های تعلیم و تربیت در دست حوزه علمیه باشد زیرا روحانی به این تعداد نداریم و علاوه بر این شایسته نیست که تمام فرصت های حوزه علمیه به آموزش و پرورش اختصاص یابد.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد با بیان اینکه گزینش معلم مهمتر از گزینش یک قاضی است افزود: یک روحانی عالم و باسواد حوزه علمیه می تواند استادان و معلمان را در مراکز تربیت معلم آموزش دهد و این معلمان آموزش دیده برای دانش آموزان تدریس کنند.
وی اظهار کرد: آموزش و پرورش زیربنای حوزه است و باید افرادی را تربیت کنیم که مانند شهید مدرس هیچ ترس و طمعی نداشته باشند.
* نیاز سند تحول آموزش و پرورش به روحانیان
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در این نشست گفت: حوزه علیمه در تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اساسی ترین نقش را ایفا کرده است و برای پیشبرد اهداف آن هم به حوزه های علمیه نیاز است.
علیرضا کاظمی افزود: در بسیاری از نقاط حاشیه شهر، روستاها و مناطق مرزی از حضور روحانیان در مدارس محروم هستیم در حالی که وجود روحانیون در فضای تعلیم و تربیت الگوی خوبی برای دانش آموزان است.
وی اظهار کرد: اداره برخی مدارس غیر انتفاعی در استان خراسان رضوی را به حوزه های علمیه سپرده ایم و برای جذب دانش آموزان نیز به هر تعداد که نیاز داشته باشند می توانیم مجوز بدهیم.
یازدهمین نشست سالانه دبیران کمیته های ستادی و استانی همکاری های حوزه و آموزش و پرورش تا فردا در مشهد ادامه دارد.
کانال تلگرام ایرنا خراسان رضوی به نشانی telegram.me/irnamashhad برای دسترسی و دریافت سریع اخبار منتخب در همه حوزه های خبری و تصویری فعال است.
خبرنگار: مصطفی نخعی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7507/ 6053

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/25214/راههای-جدید-برای-حضور-روحانیون-در-عرصه-آموزش-نیاز-داریم
بستن   چاپ