پیام خراسان
رئیس انجمن علمی پزشکی هسته ای ایران مطرح کرد
بدهی 8 ماهه بیمه‌ها به مراکز پزشکی هسته‌ای
چهارشنبه 1 آذر 1396 - 1:53:28 PM
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
خراسان آنلاین - رئیس انجمن علمی پزشکی هسته ای ایران گفت: پرداخت نشدن بدهی سازمان‌های بیمه گر به مراکز پزشکی هسته‌ای یکی از چالش‌های دستیاران پزشکی هسته‌ای در کشور است، که متاسفانه در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی حدود 8 ماه که بدهی خود را به این مراکز پرداخت نکرده است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، دکتر محسن ساغری صبح امروز در بیست و یکمین کنگره سالیانه و ششمین کنگره بین المللی پزشکی هسته ای و تصویر برداری مولکولی که در بیمارستان رضوی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه دستیاران پزشکی هسته‌ای در کشور با چالش‌های زیادی رو به رو هستند، اظهار کرد: یکی از این چالش‌ها مسئله تعرفه ها این رشته بوده که متاسفانه طی سالیان اخیر رشدی نداشته است و مهم تر از آن عدم پرداخت بدهی سازمان‌های بیمه گر به مراکز پزشکی هسته‌ای است که متاسفانه در حال حاضر بدهی سازمان تامین اجتماعی حدود 8 ماه که بدهی خود را به این مراکز پرداخت نکرده است؛ لذا انتظار می رود دولت تدبیر و امید در این زمینه اقدام لازم را به عمل آورد. 
وی افزود: امیدوارم که دستیاران پزشکی هسته‌ای رسالت خود را در سه بخش ارائه خدمت به بیماران، آموزش و پژوهش در بخش پزشکی هسته‌ای به نحو احسنت انجام دهند.
رئیس موسسه تحقیقات پزشکی هسته ای با اشاره به برگزاری بیست و یکمین کنگره سالیانه و ششمین کنگره بین المللی پزشکی هسته ای و تصویر برداری مولکولی، یادآور شد: هدف از برگزاری این همایش آشنایی پزشکان و علاقه مندان به رشته پزشکی هسته ای با روش تشخیصی و درمانی توسط این رشته، ارائه پژوهش های جدید در رشته پزشکی هسته‌ای و معرفی اطلاعات متخصصین پزشکی هسته‌ای و در نهایت کمک به ارتقای سلامت در جامعه است.
ساغری گفت: علی رغم مشکلات و فراز و نشیب‌های فراوان طی گذشت چهار دهه از انقلاب، پزشکی هسته‌ای از رشد چشمگیری برخوردار بوده که نتایج آن تربیت 200 متخصص، تاسیس 180 مرکز پزشکی هسته‌ای و تربیت صدها دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و پزشکی است و همچنین آموزش دستیاران سایر رشته‌های پزشکی و آشنایی پزشکان با کاربردهای تشخیصی و درمانی این رشته در کشور و به موازات آن ارائه خدمت به مردم است. 
رشته پزشکی هسته‌ای مصداق بارز صلح آمیز انرژی هسته‌ای است
وی اضافه کرد: رشته پزشکی هسته‌ای مصداق بارز صلح آمیز انرژی هسته‌ای است که خوشبختانه به وسیله سازمان انرژی اتمی تولید و در کنار آن قرار گرفته است.
رئیس انجمن علمی پزشکی هسته ای ایران خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر داروهای جدیدی برای تشخیص و درمان بیماری ها تولید شده است و فعالیت‌های این رشته تخصصی گسترش یافته است و ایران را در جزو معدود کشورهای تولید کننده اغلب داروها قرار داده است، به نحوی که در حال حاضر این داروها به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شود.
ساغری افزود: امیدواریم رفتارهای آمریکا در پسابرجام خللی در تولید و پخش داروهای ایرانی ایجاد نگردد و توسعه هرچه بیشتر در کشور حاصل شود.
وی تاکید کرد: پزشکی هسته‌ای یکی از رشته‌های نوپا پزشکی است که با توجه وابسته بودن آن به پرتو دارو و سایر تجهیزات به مراتب رشته‌ای پرهزینه محسوب می شود.
رئیس انجمن علمی پزشکی هسته ای ایران تصریح کرد: متاسفانه به علت افزایش بیش از حد قیمت‌ها طی سال اخیر بسیاری از مراکز پزشکی هسته‌ای جهت تهیه قطعات پزشکی و خرید تجهیزات جدید با مشکل روبه رو هستند که جهت جلوگیری از تعطیلی این مراکز و ارائه خدمات به بیماران، انتظار می‌رود از طرف دولت توجه بیشتری مقدور گردد. 
وی عنوان کرد: جهت رفع مشکلات رشته پزشکی هسته ای اقداماتی توسط انجمن پزشکی هسته ای کشور صورت گرفته است که از جمله آن‌ها می توان به جلوگیری از جدا کردن پرتو دارو، افزایش تعرفه‌ها و کاهش 10 درصدی اسکن قلب، مجوز خود ارجاعی برای کارهای تشخیصی و درمانی در بخش‌های پزشکی هسته‌ای مراکز دانشگاهی که بخش درمان دارند، اشاره کرد. 
رئیس موسسه تحقیقات پزشکی هسته ای ادامه داد: ملاقات با رییس سازمان انرژی اتمی ایران و دستور برگزاری جلسات مداوم اداره حفاظت در برابر اشعه با انجمن پزشکی هسته ای، جهت ایجاد تسهیلات و روان شدن فعالیت‌ها در مراکز پزشکی هسته ای صورت گرفته که تاکنون سه جلسه تشکیل و برخی از مسائل مابین برطرف گردیده است.
ساغری گفت: مکاتبه با وزارت بهداشت جهت تجدید نظر در پذیرش تعداد دستیاران، قوانین سهم بندی در شهرستان ها، نقل و برون سپاری مراکز پزشکی هسته‌ای در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی، واگذاری آن‌ها به افراد حقیقی و حقوقی و همچنین ایجاد زمینه مساعد برای جذب فارغ التحصیلان جدید که انجمن از جمله اقداماتی است که ما در انجمن پزشکی هسته ای ایران در حال پیگیری هستیم
وی بیان کرد: دفاع از حقوق متخصصین پزشکی هسته‌ای و حریم این رشته در کمیسیون ماده 20 و اصلاح قانون آیین نامه پزشکی هسته‌ای توسط کارشناسان انجمن به زودی توسط وزارت بهداشت تصویب و ابلاغ خواهد شد.
رییس پزشکی هسته ای ایران افزود: پیگیری مطالبات مراکز پزشکی هسته‌ای از سازمان‌های بیمه گر و نیز کمک به برگزاری کنگره‌های سالیانه و همچنین همایش‌های ماهیانه پزشکی هسته ای از دیگر اقدامات ماست.
ساغری خاطرنشان کرد: خبر خوشحال کننده استفاده از دستگاه پت سیلور اسکن در پنج مرکز پزشکی هسته‌ای در کشور است که پس از نوید به دو دهه تلاش به یاری حق به ثمر رسید و در این مراکز به بهره برداری رسید.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/25402/بدهی-8-ماهه-بیمه‌ها-به-مراکز-پزشکی-هسته‌ای
بستن   چاپ